TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn hallitus tutuksi – Minna Lounatvuori

TIVIA haluaa tehdä aiempien vuosien tapaan hallituksen jäsenet tutummiksi suurelle yleisölle. Esittelemme muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Toisena esittelyvuorossa on Minna Lounatvuori, jolla on käynnissä ensimmäinen vuosi hallituksessa. Minna on valittuna kaudelle 2023–24. Minna on ollut TIVIA Pohjanmaan hallituksessa vuosina 2021–22. 

 Katso Michael Lindholmin esittely
Katso Ursula Kosken esittely
Katso Jarkko Laineen esittely
 Katso Eevamaija Virtasen esittely

Hae TIVIAn hallitukseen!

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2023 neljää jäsentä kaksivuotiskaudelle 2024–2025 ja puheenjohtajaa yksivuotiselle kaudelle 2024. Hakeudu ehdokkaaksi lähettämällä hakemuksesi 17.9. mennessä.


Minna Lounatvuori

ict-suunnittelija
Seinäjoen kaupunki

Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Into oppia uutta, syventyä TIVIAan perusteellisemmin. Hallitus on kuitenkin keskeinen osa, jonka tehtävä on valvoa toimintaa, tehdä strategisia päätöksiä sekä huolehtia jäsenten etujen edistämisestä.

Mikä on erityiskykysi, jonka tuot hallitustyöskentelyyn?

Tuon julkisen puolen näkemyksen reilun 20 vuoden kokemuksella sekä hallitsen talouden tärkeimmät tunnusluvut, liiketoimintaosaamisen ja johtamistaidot. Olen hyvin sitoutunut ja motivoitunut hallitustyöhön. Hyvä hallitustyö edellyttää myös hyvää yhteistyötä sekä avointa ja rakentavaa vuoropuheluahallituksen muiden jäsenten välillä.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Kyllä on. Vaikkakin olen vasta matkan alkupäässä, niin on ollut todella antoisaa!

Terveisesi hallitushakua miettiville?

Ehdottomasti kannattaa hakea, tämä on hyvin mielenkiintoista. Koko ajan oppii uutta.

Miten hyvä hallitus löydetään?

Lue, miten vaalivaliokunta auttaa saamaan parhaan mahdollisen hallituksen TIVAIle

Lue lisää

TIVIAn hallitus vuonna 2023

TIVIAn hallitukseen kuuluu liittokokouksen valitsema puheenjohtaja sekä 8 jäsentä

Lue lisää


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi