TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tule suomalaisen ICT-toiminnan kehittäjäksi – hae TIVIAn hallitukseen!

TIVIA on kaikkien sen jäsenyhdistysten muodostama yhteisö, jolla edistetään suomalaista ICT-alaa kaikilla sen osa-alueilla. Laajankaan yhteisön osaaminen, yhteistyö ja toiminta eivät kehity itsekseen ja erityisesti tässä nopeasti muuttuvassa ajassa kokonaisuuden johtaminen tarvitsee erityisesti aktiivisen hallituksen. Haussa on tiimi, jonka jäsenillä on toisiaan täydentäviä kyvykkyyksiä. Hallituksen jäseniltä edellytetään näkemystä suomalaisen tieto- ja viestintätekniikan tarpeista ja mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa sekä halua ja kykyä yhteisön toimintaedellytysten jatkuvaan kehitykseen. Oletko sinä sellainen tai tunnetko henkilön, jonka haluaisit nähdä viemässä TIVIAa eteenpäin? 

Hallituksessa voit vaikuttaa niin TIVIAn toimintaan kuin koko alan kehittymiseen kotimaassa. Voit laittaa kykysi, energiasi ja verkostosi hyvään käyttöön! Aiempi hallituskokemus ei ole välttämättömyys.

Millaista hallitustyöskentely on?

Hallitus kokoontuu tyypillisesti noin kymmenen kertaa vuodessa. Hallituksen tehtävänä on kehittää TIVIAa ja toimia sen strategian, toimintasuunnitelman ja talousarvion valmistelijana ja tukea yhteisöä niiden toteuttamisessa sekä seurata toteutumista. Hallitukselta odotetaan yhteydenpitoa TIVIAn jäsenyhdistysten ja muiden toimialaan vaikuttavien tahojen kanssa ja siten kehittää koko kotimaista ICT-alaa ja yhteiskuntaa.

TIVIAn hallitus toimii myös TIVIAn omistaman TIVIA Infuture Oy:n ja Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksena.

Lisätietoja hallituksen toiminnasta antavat:

  • TIVIAn hallituksen 2023 puheenjohtaja Ursula Koski, ursula.koski(at)hallitus.tivia.fi

  • TIVIAn va. toimitusjohtaja Juha Lappi, puh. 044 528 0892, juha.lappi(at)tivia.fi


Hakeudu ehdokkaaksi

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2023 neljää jäsentä kaksivuotiskaudelle 2024–2025 ja puheenjohtajaa yksivuotiselle kaudelle 2024.

Hakeudu ehdokkaaksi lähettämällä hakemuksesi ja CV 17.9.2023 mennessä sähköisen lomakkeen kautta.

Lähetä hakemus

Hakemuksesi hallituksen jäseneksi sisältää mm.:

  • perustelut ehdokkuudellesi

  • tavoitteesi TIVIAn hallituksessa

  • kuvauksen sinusta

  • yhdistystaustasi ja mahdollinen toimintasi TIVIAssa tai sen jäsenyhdistyksessä

  • suostumuksesi toimimaan TIVIA Infuture Oy:n hallituksen ja Tietotekniikan tutkimussäätiö sr:n hallituksen jäsenenä


Tulemme myös lähestymään ehdokkaaksi ilmoittautuneita pyynnöllä vastata pariin kysymykseen lyhyesti videohaastattelupalvelun kautta. Videohaastattelujen tallenteet tulevat ainoastaan TIVIAn vaalivaliokunnan käyttöön, eikä niitä julkaista tai jaeta eteenpäin.

Lopullinen valinta tapahtuu TIVIAn syysliittokokouksessa 18.11.2023. Hakemukset ja vaalivaliokunnan ehdotus hallituksen kokoonpanosta lähetetään jäsenyhdistyksille ja liittokokousedustajille syysliittokokouksen materiaalien mukana.

Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja

TIVIAn vaalivaliokunnan puheenjohtaja
Arttu Laitinen, 050 511 6432, laitinen.arttu(at)gmail.com

kategoriassa Tiedotteet
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi