TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

IT-sopimusehdot

IT-sopimusehdot on tehty helpottamaan sopimusten tekemistä IT-alan hankinnoissa. IT-sopimusehdot on tarkoitettu käytettäviksi kotimaisissa, yritysten välisissä IT-sopimuksissa. Yleisten sopimusehtojen lisäksi olemassa on erilaisia erityisehtoja esimerkiksi valmisohjelmistojen toimituksia ja ohjelmistojen ylläpitoa varten. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen.

IT-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, joka on mahdollista hankkia IT-ehtojen verkkosivulta. Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä, joka on voimassa vuoden kerrallaan. Yrityslisenssi kattaa sekä suomenkielisen että englanninkielisen version ehdoista. Yrityslisenssin hinta on 390 euroa + alv. Konsernilisenssin hinta on 1 950 euroa + alv.


TIVIA-yhteisön jäsenille alennusta ehdoista

IT-sopimusehtojen oikeudenhaltijoiden (Keskuskauppakamari, Software Finland ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry ja TIVIA ry) jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen. Merkitse jäsenyys rastimalla tilauslomakkeen kohta ”Jäsenyritys” ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan minkä organisaation jäsen olet.


Lue lisää

IT-sopimusehdot päivittyivät – nyt huomioitu myös pientoimitukset ja datan käyttö


IT-hankinnoissa laajalti käytössä olevat IT-sopimusehdot päivittyivät. Uudistuneissa IT2022-ehdoissa on vastuunrajoitusehdon ajanmukaistamisen lisäksi valmisteltu kokonaan uudet erityisehdot datan käyttöön sekä sopimusmalli pientoimituksia varten.

IT2022-ehtokokonaisuuteen lisätyt datan käyttöä koskevat erityisehdot soveltuvat esimerkiksi sellaiseen yhteistyöhön, jossa tietojärjestelmän avulla syntyy suuria määriä dataa ja osapuolet haluavat mahdollistaa tällaisen datan hyödyntämisen molempien osapuolten toimesta.


Lue lisää uudistuksesta