TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Jäsenyys


TIVIA-yhteisöön kuuluu lähes 30 alueellista yhdistystä, valtakunnallista teemayhdistystä sekä opiskelijayhdistyksiä. Yhteisön jäseniä ovat jäsenyhdistyksiin kuuluvat henkilöt, yritykset ja muut organisaatiot sekä liittotason kumppanuusjäsenet.

TIVIAn jäsenpalvelu palvelee jäseniä kaikkiin jäsenyyteen liittyvissä asioissa sähköpostitse: jasenasiat(at)tivia.fi.


Jäsenenä olet ajan tasallaTIVIA on digiasiantuntijoiden ainutlaatuinen verkosto, jonka jäsenenä hyödyt rahanarvoisista eduista ja pidät ammattitaitosi ajan tasalla. Samalla Olet mukana kehittämässä IT-alaa ja Suomen digitaalista kilpailukykyä.


Jäsenedut

TIVIA-yhteisön jäsenenä hyödyt rahanarvoisista jäseneneduista. Jäsenetuihin kuuluvat mm. laadukkaat tapahtumat ja koulutukset, TIVIA-etupaketit, ajankohtaiset verkkosisällöt ja lukuoikeus IT Insider -digimediaan. Jäsenenä nautit muistakin eduista ja alennuksista. Etulistalta löytyy mm. tietoturvapalveluilta, lehtiä, vakuutuksia, liikuntaa, matkailua ja hotelleja.

Tutustu etuihin

Jäsenmaksut

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Halutessasi voit liittyä edullisesti useampaankin yhdistykseen. Jäsenmaksusi määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Löydät ajantasaiset hinnat verkkokaupastamme. Jäsenlajeja on neljä: henkilö, eläkeläinen, opiskelija ja nuoriso.

Voit myös pyytää työnantajaasi maksamaan jäsenmaksun puolestasi. Vinkkaa hänelle TIVIA-Verkostokortista. 

KAtso maksut

Opiskelijalle

TIVIA-yhteisö tarjoaa verkoston, jonka avulla voit kehittää osaamistasi mm. osallistumalla tapahtumiin. Verkostoituminen ja vuorovaikutus tilaisuuksissa antavat mahdollisuuden vaihtaa mielipiteitä sekä luoda uutta. Voit tavata tapahtumassa esimerkiksi uuden työnantajasi.

Lue lisää

Jäsentietojen ylläpito

Jokaisella TIVIA-yhteisön jäsenellä on käyttäjätunnus ja henkilökohtainen salasana, joiden avulla kirjaudutaan verkkosivustolle ja ylläpidetään jäsentietoja. Jokainen jäsen voi itse hallinnoida ja muokata jäsentietojaan.

Yhteisöjäsenen tietoihin muutokset ilmoitetaan sähköpostitse: jasenasiat(at)tivia.fi.

katso ohjeet

Miksi liittyä TIVIA-yhteisöön?

TIVIA-yhteisön jäsenet ovat ICT-ammattilaisia niin teknologian kuin liiketoiminnan puolelta sekä alan kouluttajia ja tutkijoita. Yhteisöön pääsee mukaan liittymällä yhteen tai useampaan TIVIAn jäsenyhdistyksistä. Jäseneksi voi liittyä jo opiskeluaikana ja työuran jälkeen saa jatkaa yhteisöön kuulumista seniorijäsenenä.

Jäsentapahtumissa saa tuoretta tietoa ammatillisen kehittymisen tueksi, tärkeitä kontakteja sekä luontevan mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia. TIVIA-yhteisön laaja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa ammatilliseen kehittymiseen foorumeita, sisältöjä, välineitä ja keinoja.

Lue lisää


Selaa jäsenyhdistyksiä

Liity TIVIAan itsellesi mieluisimman jäsenyhdistyksen kautta. Voit valita alueellisen yhdistyksen, valtakunnallisen teemayhdistyksen tai opiskelijayhdistyksen.

Ja jos tahdot, voit liittyä edullisesti useampaankin yhdistykseen. 

tutustu yhdistyksiin

Onko yrityksesi jo yhteisö- tai kumppanijäsen?

Tarjoamme yrityksellesi tai yhteisöllesi kaksi tapaa tehdä yhteistyötä TIVIAn kanssa ja hyödyntää TIVIA-yhteisöä:

1. Yhteisöjäsenyys TIVIA-jäsenyhdistyksessä
2. TIVIA-kumppanuus

tutustu tarjontaan

Jäseneduilla säästät ja kehityt

TIVIAn jäsenenä saat tuntevia alennuksia alan koulutuksista ja julkaisuista sekä mm. hotelleista, liikunnasta ja vakuutuksista. Lisäksi pääset maksutta yhteisön tapahtumiin oppimaan uutta ja tutustumaan muihin mahdottoman haastajiin.

KATSO KAIKKI EDUT