TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Jäsenedut

TIVIA-yhteisön jäsenenä pystyt hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenenetuja.

Tarkemmat tiedot, varauskoodit, alennustunnukset ja tilauslomakkeet löydät, kun kirjaudut sivustolle.

TIVIA lähettää tiedotteita eduista, tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta kuukausittain – muista pitää yhteystietosi ajan tasalla!

Edut ovat voimassa toistaiseksi. Lisätiedot: jasenasiat(at)tivia.fi.

Ehdota jäsenetua!

Tapahtumat

TIVIAn ja jäsenyhdistysten seminaareissa, webinaareissa, koulutuksissa ja muissa tapahtumissa päivität osaamistasi, tapaat ammattilaisia, vaihdat kokemuksia ja tutustut alan yrityksiin. Unohtamatta vapaa-ajan tapahtumia, joissa pääset rentoutumaan hyvässä seurassa. Tapahtumat ovat usein maksuttomia jäsenille tai tarjolla on edullinen jäsenhinta.

TIVIAn ja jäsenyhdistysten tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Osa jäsenyhdistysten tapahtumista on näkyvillä vain kyseisen yhdistyksen omilla nettisivuilla.

Verkkosisällöt

Saat nyt lisänä jäsenyyteesi TIVIAn verkkosisällöt, joihin olemme koonneet merkityksellistä sisältöä tapahtumistamme.

Sisältöä päivitetään lisää koko ajan!

Siirry verkkosisältöihin

TIVIA-etupaketit

Voit nyt liittää jäsenyyteesi (pl. perheenjäsen) tarpeidesi mukaisen TIVIA-etupaketin, jonka maksu lisätään jäsenmaksuusi. Huomaathan, että saat halutessasi Tivin ja Mikrobitin ainoastaan digitaalisina versioina. Voit tilata kyseiset lehdet myös paperisina.

Etupaketin maksu määräytyy tilausajankohdan mukaan. Etupakettien ajantasaiset hinnat ovat näkyvissä verkkokaupassa.

Kaikkiin TIVIA-etupaketteihin sisältyvät lehtien lisäksi IT Insider -verkkomedian rajaton lukuoikeus.


Tilaa etupaketti tai muokkaa tilaustasi

Kirjaudu sisään tivia.fi-sivustolle tilataksesi etupaketin tai muokataksesi jo voimassa olevaa tilausta. Katso tilaus- ja muokkausohjeet.

Tarpeen vaatiessa voit tilata etupaketin tai muokata tilaustasi lähettämällä viestin jäsenpalvelumme: jasenasiat(at)tivia.fi.

Etupaketin maksu määräytyy tilausajankohdan mukaan. Etupakettien ajantasaiset hinnat ovat näkyvissä verkkokaupassa. Alla näkyvät etupakettien vuosihinnat.

Huomio opiskelijajäsenet – IT Insiderin ja Tivin digitaalinen tilaus opiskelijajäsenille 0 €!


Etupakettivalikoima

TIVIA-etupaketti 1 | 42,50 €
- Tivi digitilaus
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 2 | 42,50 €
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 3 | 76,50 €
- Tivi digitilauksena
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 4 | 73,70 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 5 | 87,50 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 6 | 87,50 €
- Tivi digitilauksena
- Mikrobitti digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 7 | 102,50 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- Mikrobitti digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)


Lisälehdet

Voit tilata lisälehden, jos jäsenyyteesi kuuluu TIVIA-etupaketti. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan kalenterivuosittain. Lehden toimitus päättyy tilauksen tai jäsenyyden irtisanomiseen. Lisälehden tilauksen voit tehdä tunnuksillasi sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen löydät kirjautumalla sisään tunnuksillasi ja siirtymällä Jäsentietojen ylläpito -osioon. Ongelmatilanteessa lähetä viesti osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Lehtivaihtoehdot ovat (tilaus sisältää printti- ja digiversion):

IT Insider

IT Insider logo

TIVIA-etupaketin tilaajat ja opiskelijajäsenet ovat oikeutettuja lukemaan IT Insiderin sisältöä kokonaisuudessaan, kun taas muut jäsenet saavat luettavakseen rajattomasti uutisia ja yhden tähtiartikkelin kuukaudessa.

Lue lisää ja katso tilausohjeet TIVIA-yhteisön jäsenille (vaatii kirjautumisen)

itinsider.fi


IT Insider raportoi it-alan asioista pintaa syvemmältä helposti ymmärrettävästi. Se kertoo lukijoilleen niin ihmisistä kuin yrityksistä, teknologioista ja tutkimuksesta sekä syvällisesti näiden vaikutuksista yhteiskunnan eri osa-alueisiin. IT Insider avaa uusien teknologioiden mahdollisuudet ja onnistumistarinat ammattilaisille, liiketoimintamallien uudistajille ja digitalisaation tekijöille.

Digitaalisen tilaustuotteen IT Insiderin kustantaja on TIVIA ry:n omistama TIVIA Infuture Oy. TIVIAn laaja jäsenverkosto tukee IT Insiderin toimitusta sisällön taustoittamisessa, ideoinnissa ja merkityksien löytämisessä.

Koulutukset


TIVIA 

TIVIA järjestää laadukkaita ICT-alan koulutuksia kaikille ICT-alan ammattilaisille. Kouluttaminen on yksi TIVIAn keskeisistä tehtävistä, ja haluamme nostaa esille kulloinkin ajankohtaisia aihealueita.

Voimme järjestää koulutuksia myös organisaatiokohtaisina toteutuksina, jossa koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan tarpeisiin ja koulutus tapahtuu joko TIVIAn tiloissa tai joustavasti asiakkaan omissa toimitiloissa.

Muistathan, että TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat koulutukset aina edulliseen jäsenhintaan.

Tutustu tarjontaan!


agile42 agile42 logo

agile42 on ketterän muutoksen sekä ketterien tuote- ja projektinhallintamenetelmien kansainvälinen asiantuntija. agile42 kouluttaa ja valmentaa yritysten johtoa ja tiimejä ketterään johtajuuteen, parempiin toimintatapoihin ja kilpailykyvyn kasvattamiseen.

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat alennusta Certified ScrumMaster ja Certified Scrum Product Owner -kursseista. Katso ajan tasainen tarjonta. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi.

Tarjolla on myös 20 %:n jäsenalennus Agile Assessmentistä. Muista mainita jäsenyydestäsi (alennus koskee sekä henkilöjäseniä että yhteisöjäseniä) kun tilaat meiltä kahden päivän ketteryysarvioinnin yrityksellesi tai tiimillesi!


Ari Hovi

Opi maailman parhailta kouluttajilta Ari Hovi logo

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatiohankkeissa. Kotimaiset kouluttajamme ovat alansa huippuja ja he omaavat vankkaa käytännön kokemusta.

Koulutuksiimme on osallistunut tuhansia henkilöä useista kymmenistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatiosta. Tällä hetkellä koulutukset ovat pääasiassa etäkoulutuksia.

Konsultoimme vaativissa hankkeissa ja kasvatamme henkilöstönne osaamista.

Konsultointipuolella olemme erikoistuneet korkean profiilin toimeksiantoihin sekä konsernitason ratkaisuihin. Pystymme niin ikään toteuttamaan laajat transformaatiohankkeet tekoälyyn ja datan hyödyntämiseen sekä henkilöstön osaamiseen liittyen.

Ari Hovi tarjoaa valituista koulutuksista noin 10 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä jäsenyritysten henkilökunnalle. Saadaksesi alennuksen valitse ilmoittautuessasi osallistujatyypiksi TIVIA-jäsen.


BBST®

The BBST® series is the most extensive and scientifically based software testing set of courses.

The BBST® series was created as a sequence of online courses. With a specific educational approach, each course builds on skills introduced in the former. Foundations has the role of introducing the participants to this learning approach, making it possible to successfully complete the Bug Advocacy or/and the Test Design course. After learning multiple testing techniques in Test Design, participants can complete the fourth module: Domain Testing.

BBST® offers a new membership benefit to the members of TIVIA. The person members and the personnel of society and partner members will receive a 10% discount on the selected BBST® software testing courses. To secure the discount, please use the discount code (login needed) and type it when registering to a course.

Check out the available courses


Nitor Nitor logo

Nitor on Suomen johtava ketteriin menetelmiin erikoistunut luova ohjelmistoyritys.

Muutoksessa eläminen vaatii uudenlaista johtajuutta. Nitorin ketterien menetelmien koulutuksilla työntekijät, johto ja koko organisaatio pystyvät pitämään suunnan oikeana. Mikään yritys ei menesty, jos se ei pysty muuttumaan. Muutos alkaa aina yksittäisistä työntekijöistä. Työntekijöiden koulutukseen investointi kerryttää pääomaa, jonka avulla yritys osuu liikkuvaan maaliin.

Sinä tunnet liiketoimintasi, Nitor taas tietää, miten toimintaa kehitetään ketterästi. Scaled Agile Framework (SAFe) -toimintamallilla ja sertifioiduilla koulutuksilla yhdistetään nämä osaamiset.

Nitorin toiminnan taustalla on vahva tekninen ammattitaito ja laaja kokemus ketterien menetelmien soveltamisesta käytäntöön. Nitor on Scaled Agile Academyn sertifioitu koulutuskumppani.

Nitor tarjoaa valituista koulutuksista noin 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä jäsenyritysten henkilökunnalle. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi.


Taskmill Taskmill logo

Taskmill tarjoaa jäsenetuna koulutukset organisaatioille 15 prosentin alennuksella. Löydät valikoimasta koulutuksia mm. ketteriin menetelmiin (Scrum, SAFe, Kanban), ketterään johtamiseen ja fasilitointiin. Taskmill myös räätälöi koulutuksia organisaatioiden omiin tarpeisiin sopiviksi. Taskmill on muun muassa räätälöinyt Istekille sopivat Product Owner ja Scrum Master -koulutuskokonaisuudet, kouluttanut Tradenomit-yhteisölle ketterän kehittämisen arvoja ja periaatteita sekä organisoinut SSA Digille koulutuspolun Scrum-viitekehyksen käyttöönottoa varten.

Jäsenetu on voimassa toistaiseksi ja se koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä sekä yhteisö- että kumppanijäseniä. Koulutusta tilatessasi kerro TIVIAn jäsenyydestä, niin saat organisaatiokohtaisen koulutuksen hinnasta alennusta 15 prosenttia. Alennus koskee sekä räätälöimättömiä että räätälöityjä koulutuksia.

Hyödynnä taskmillin etu


Tieturi Tieturi logo

Tieturi on osaamisen kumppani, joka luo arvoa tarjoamalla ydinosaamistaan parhaiden oppimisratkaisujen ja innovaatioiden muodossa lokaalisti ja globaalisti.

Tarjoamme koulutusta, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että valmennuksemme vaikutus on aidosti huomattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Valmennuksemme syventävät sekä yksilön että organisaation osaamista.

Tieturi tarjoaa valituista koulutuksista 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi.

ICT-tuotteet ja palvelut


D-Fence D-Fence logo

D-Fence eSec -sähköpostiviestinnän turvapalvelu torjuu uhat ja varmistaa hyötypostin vastaanottamisen. Palvelu poistaa roskapostikansio- ja karanteenihallinnan ylläpitotyön kokonaan. Ominaisuuden seurauksena tietoturvataso nousee ja kokonaiskustannukset laskevat.

D-Fence-sähköpostiviestinnän turvapalvelut TIVIA-yhteisön jäsenille seuraavasti:

 • ilmainen sähköpostitunkeutumistesti

 • ilmainen sähköpostijärjestelmän turvatarkistus

 • 20 % jatkuva alennus palveluiden kuukausimaksusta

Kokeile veloituksetta tai ota yhteyttä: 09 623 14 18.


F-Secure SAFE F-Secure logo

Kotimaista tietoturvaa kaikille laitteille

F-Secure SAFE on suunniteltu suojaamaan elämääsi verkossa. Voit nauttia netinkäytöstä ilman huolia. Anna F-Secure SAFEn pitää sinut suojassa; selaa internetiä, käytä verkkopankkia, tee verkko-ostoksia, ja ole turvallisesti yhteydessä perheenjäseniisi ja ystäviisi. Palkittu tietoturvamme huolehtii sinusta ja läheisistäsi – kaikilla laitteilla joka hetki.

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat nyt jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta.

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)


F-Secure FREEDOME VPN F-Secure logo

Surffaa suojatusti ja anonyymisti

F-Secure FREEDOME VPNn perustana on ollut yksi selkeä tavoite: tehokas yksityisyydensuoja- ja tietoturvasovellus, jota on äärimmäisen helppo käyttää. Yhdellä painikkeella voit muodostaa turvallisen yhteyden mihin tahansa julkiseen Wi-Fi-verkkoon, estää haitalliset sivustot sekä kiertää geoblokkauksia vaivattomasti, jotta voit käyttää haluamaasi sisältöä.

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat nyt jopa 50 % alennuksen FREEDOME VPN -sovelluksen käyttöoikeudesta.

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)


F-Secure ID PROTECTION F-Secure logo

Ehkäise identiteettivarkaudet verkossa ja turvaa salasanasi

Miljardien käyttäjien henkilötietoja paljastuu tietovuodoissa joka vuosi. F-Secure ID PROTECTION estää hakkereita käyttämästä verkosta varastettuja tietojasi tiliesi kaappaamiseen ja identiteettivarkauteen. Tiedämme ensimmäisinä, jos henkilötietojasi on paljastunut verkossa. Estä tietovuodon johtaminen identiteettivarkaudeksi ID PROTECTIONin reaaliaikaisten tietovuotohälytysten, reagointiohjeiden ja salasanojen hallinnan avulla.

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat nyt lähes 40 % alennuksen F-Secure ID PROTECTION -sovelluksen käyttöoikeudesta.

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)


IT-sopimusehdot

IT-sopimusehdot on tehty helpottamaan sopimusten tekemistä IT-alan hankinnoissa. IT-sopimusehdot on tarkoitettu käytettäviksi kotimaisissa, yritysten välisissä IT-sopimuksissa.

IT-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, joka on mahdollista hankkia IT-ehtojen verkkosivulta. Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä, joka on voimassa vuoden kerrallaan. Yrityslisenssi kattaa sekä suomenkielisen että englanninkielisen version ehdoista. Yrityslisenssin hinta on 390 euroa + alv. Konsernilisenssin hinta on 1 950 euroa + alv.

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen. Merkitse jäsenyys rastimalla tilauslomakkeen kohta ”Jäsenyritys” ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan, että olet TIVIA ry:n jäsen.

Lue lisää: https://www.it-ehdot.fi


Moonsoft Moonsoft logo

Moonsoft on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa seuraavat jäsenedut TIVIA-yhteisön jäsenille:

 • 15 % jäsenalennuksen konsultoinnista sekä vaihtuvia kausi- ja kampanjaluonteisia tuote-etuja.

Katso tuote-edut Moonsoftin web-sivuilta.

Lehdet ja kirjat


CIO Agenda -kirja
CIO Agenda -kirjan kansi

CIO Agenda – näkemyksiä ja kokemuksia IT:n johtamisesta ylimmälle johdolle -kirjan 32 lukua ja case-esimerkit on kirjoitettu kaikille IT:n johtamisen kanssa työskenteleville tiekarttojen luomiseksi IT:n liiketoiminnalliseen johtamiseen ja koronapandemian digiloikan kokemusten hyödyntämiseksi.

Hinnat

 • TIVIAn (mutta ei ILFin) jäsen 30 €

 • Uusi jäsen | Liittyminen ILFin jäseneksi, jolloin kirjan saa jäsenetuna | 65 €

 • Ei-jäsen 39 €

Lue lisää, katso tilausohjeet ja tilaa CIO Agenda -kirja


Otavamedia

Otavamedia tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille 40 % alennuksen lehtitilauksista! Otavamedian lehtivalikoimaan kuuluvat mm. Anna, Tekniikan maailma, Seura, Suomen Kuvalehti ja Kotiliesi.

Lue lisää ja katso tilausohjeet Otavamedian sivuilta.


Sanoma Sanoma logo

Sanoma Median lehdet jopa −40 % normaalihinnoista! Tutustu lehtitarjontaan ja tilaa lehdet tästä.


TIVIAn julkaisut

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat TIVIAn julkaisuista 20 % jäsenalennuksen. Tilaa tuote lähettämällä sähköpostia tivia(at)tivia.fi. Tarjolla olevat kirjat ovat: Hankehallinnan työkalupakki, Program Management Toolkit ja ATK-sanakirja.

Matka- ja hotellipalvelut


GLO Hotels GLO Hotels logo

GLO Hotels tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille edullista majoitusta GLO Hotels -hotelleissa:

 • Hotel GLO Helsinki Kluuvi

 • Hotel GLO Helsinki Airport

 • Hotel GLO Helsinki Art

 • Hotel GLO Espoo Sello

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen voit siirtyä varausjärjestelmään tästä.


Scandic Scandic logo

Scandic tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilö- sekä yhteisöjäsenille mahdollisuuden liittyä Scandic Friends -jäseneksi suoraan level 2 -tasolle. Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset pisteitä varauksista sekä kun yövyt ja ruokailet Scandicin hotelleissa. Mitä enemmän pisteitä ansaitset, tai yövyt, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Level 2 -tason etuihin kuuluvat mm.:

 • ravintolakuponki, arvo 5 €

 • 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin

 • Saat alennusta kaikista julkisista hinnoista kaikkina viikonpäivinä

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen voit siirtyä liittymis- ja infosivulle.


Tallink Silja

Club One on Itämeren monipuolisin kanta-asiakasohjelma

Kiireetöntä yhdessäoloa rakkaiden kanssa, rauhoittavaa merimaisemaa, upeita makuelämyksiä ja huippuviihdettä. Niistä on Tallinkin ja Siljan minilomat tehty. Club One -kanta-asiakkaamme nauttivat lisäksi maissa ja merillä omista eduistaan – entistäkin edullisemmista löydöistä, pääsylipuista ja etuhintaisista minilomista.

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liittyminen on sinulle ilmaista, ja nyt pääset jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle.

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen siirry jäsenetusivulle tästä.

Lisätietoja: www.clubone.fi


Viking Line Viking Line logo

Viking Line tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille alennuksia kokous- ja ryhmämatkoista, liikematkoista ja vapaa-ajan matkoista. Edut ovat voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Vapaa-ajan reittimatkat ja risteilyt:

Nähdäksesi jäsenetutarjonnan ja alennuskoodit sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen siirry jäsenetusivulle tästä.

   Muut tuotteet ja palvelut (liikunta, vakuutukset)


   ELIXIA ELIXIA logo

   ELIXIA tarjoaa 10 %:n alennuksen jäsenyyksistään TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.

   Jos olet jo ELIXIAn jäsen ja sinulla on etu käytössäsi, ei sinun tarvitse tehdä mitään, etu säilyy sinulla. Jos taas olet ELIXIAn jäsen, mutta et ole ottanut etua käyttöön, ota yhteys asiakaspalvelu(at)elixia.fi.

   Saadaksesi alennukseen oikeuttavan etukoodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.


   Fennia Fennia logo

   Meiltä Fenniasta saat kaikki niin kodin ja perheen kuin yrityksen vakuutukset sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut. TIVIA ry:n henkilöjäsenenä saat nyt nämä edut:

   • kotivakuutuksiin jatkuva 20 %:n alennus

   • kaskovakuutukseen jatkuva 20 %:n alennus (etu ei koske kaikkia sähköautoja - varmista autosi soveltuvuus Fennialta)

   Vakuutuksiin sisältyvät vahinkotilanteen palvelumme helpottavat asioiden hoitamista silloin, kun vahinko sattuu. Neuvomme, teemme puolestasi vahinkoilmoituksen ja hoidamme sinulle tarvitsemaasi apua yhdellä puhelulla. Mikä mukavinta: maksat kauttamme varatuista palveluista korkeintaan mahdollisen omavastuun.

   Tutustu osoitteessa fennia.fi

   Saat edut käyttöösi soittamalla p. 010 503 8808 ja kertomalla olevasi TIVIA ry:n jäsen.


   Kalevavakuutus

   Henkivakuutus turvaa läheisesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on jäsen:

   • Esim. vakuutettuina 30-vuotias jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa, 100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä 11,60 €/kk.

   Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan 53 % normaalihintoja edullisemmin. Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

   Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi osoitteessa kalevavakuutus.fi.

   Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.


   If Vahinkovakuutusyhtiö Oyj If Vahinkovakuutusyhtiö Oyj logo

   Edulliset vakuutukset, mm. perheen perushenkivakuutus Ifiltä!

   Lisätietoja: www.if.fi/tivia tai puh. 010 19 19 19.


   Instrumentarium Instrumentarium logo

   Instrumentarium tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille seuraavat edut:

   • Normaalihintaiset kehykset -20 %

   • Normaalihintaiset linssit -15 %

   • Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta

   • Normaalihintaiset aurinkolasit -15 % (Ei koske Oakley-aurinkolaseja)

   • Muut normaalihintaiset terveydenhoitotuotteet -10 %

   Alennukset myönnetään kertomalla alennuskoodi myymälässä. Jäsenalennukseen oikeuttavan koodin ja tarkemmat tiedot löydät täältä (huom! vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla).

   Mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden tarjouksia.
   Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin liikkeessä.

   Lisätietoja: Jannika Ehrling, jannika.ehrling(at)instru.fi sekä myymälöistä.