TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn hallitus tutuksi – Jarkko Laine

TIVIA haluaa tehdä aiempien vuosien tapaan hallituksen jäsenet tutummiksi suurelle yleisölle. Esittelemme muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Esittelyvuorossa on Jarkko Laine, jolla on käynnissä ensimmäinen vuosi hallituksessa. Jarkko on valittuna kaudelle 2023–24. Jarkko toimii myös TIVIAn jäsenyhdistys TIVIA Savon puheenjohtajana tänä vuonna.

 Katso Michael Lindholmin esittely
Katso Minna Lounatvuoren esittely
Katso Ursula Kosken esittely
 Katso Eevamaija Virtasen esittely

Hae TIVIAn hallitukseen!

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2023 neljää jäsentä kaksivuotiskaudelle 2024–2025 ja puheenjohtajaa yksivuotiselle kaudelle 2024. Lähetä hakemuksesi 17.9. mennessä!


Jarkko Laine

Tietoturva-asiantuntija
Plain-E

Mikä sai hakemaan hallitukseen?

Halu kehittää ja antaa omaa panostani Suomen vaikuttavimman asiantuntijayhteisön hyväksi. TIVIAlla on historiallinen näköalapaikka teknologian aloille ja yhdessä pidämme "sormen teknologian pulssilla" myös tulevaisuudessa.

Mikä on erityiskykysi, jonka tuot hallitustyöskentelyyn?

Kyky puhua teknisistä asioista, niin että kuka tahansa ymmärtää sanoman. Jatkuva kiinnostus uusiin teknologioihin ja mielikuvitusta yhdistellä uutta ja vanhaa, niin että saadaan jotain täysin uutta. Kouluttaminen on myös lähellä sydäntäni ja tuotankin tietoturvaan, ohjelmointiin, keinoälyyn, sekä VR- että AR-teknologioihin erilaisia koulutusmateriaaleja.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Alkuvuosi oli ehkä hivenen työläämpi kuin olin ajatellut, mutta olemme matkalla kohti tuntematonta ja siinä matkalla sattuu ja tapahtuu. Aina ei voida tehdä vain hyviä päätöksiä, vaan välillä joudutaan tekemään myös ikäviä päätöksiä. Mutta hallituksen tehtävä on toteuttaa sitä mitä jäsenistö päättää.

Terveisesi hallitushakua miettiville?

Ehdottomasti kannattaa hakea mukaan hallitukseen. Mikään ei harmita enempään, kuin jälkeen päin päivitellä ettei tullut haettua.

Miten hyvä hallitus löydetään?

Lue, miten vaalivaliokunta auttaa saamaan parhaan mahdollisen hallituksen TIVAIle.

Lue lisää

TIVIAn hallitus vuonna 2023

TIVIAn hallitukseen kuuluu liittokokouksen valitsema puheenjohtaja sekä 8 jäsentä.

Lue lisää

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi