TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Opiskelijalle

Kokoamme yhteen alan opiskelijat ja ammattilaiset. Tehtävämme on huolehtia nykyisten ammattilaisten taidoista ja siitä, että Suomessa on tulevaisuudessakin rautaisia tietotekniikan ammattilaisia. TIVIAn toimintaa ohjaavia arvoja ovat riippumattomuus, ammatillisuus, yhteisöllisyys, avoimuus ja yhteistyön voima.

Opiskelijajäsenyys kannattaa

TIVIA-yhteisö tarjoaa verkoston, jonka avulla voit kehittää osaamistasi mm. osallistumalla tapahtumiin, joita järjestetään ympäri Suomea. Verkostoituminen ja vuorovaikutus tilaisuuksissa antavat mahdollisuuden vaihtaa mielipiteitä sekä luoda uutta. Voit tavata tapahtumassa esim. uuden työnantajasi.

TIVIAn opiskelijaetu

Liittyminen

TIVIAlla on tällä hetkellä kolme opiskelijayhdistystä: Asteriski ry (Turun yliopisto), Blanko ry (Oulun yliopisto) ja TiTOL – Tietotekniikan opiskelijoiden liitto ry. Opiskelijana voit liittyä kuitenkin mihin tahansa TIVIAn jäsenyhdistykseen, joten jos opiskelijayhdistys ei esimerkiksi vaikuta paikkakunnallasi, niin voit liittyä oman alueesi alueelliseen yhdistykseen tai valtakunnalliseen teemayhdistykseen. Teemayhdistykset toimivat valtakunnallisesti keskittyen valitun teeman (esim. systeemityö tai tietoturva) ympärille.

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Kokonaisen vuoden jäsenmaksut ovat vuonna 2024 seuraavat:

  • Opiskelijajäsen 20 € /vuosi *

  • Nuorisojäsen 10 € /vuosi *

* Opiskelijajäsenyyden ehtona on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.
* Nuorisojäsenyyden ehtona on, että on syntynyt vuonna 2001 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla.

Opiskelijaetu: Tivin digitaalinen tilaus 0 €

Voit nyt tilata maksutta Tivi-lehden digitaalisen tilauksen. Etu koskee vain opiskelijajäseniä.

Tilaa maksuton Tivi digitaalisena sähköpostitse osoitteesta jasenasiat@tivia.fi

TIVIA-etupaketit

Voit nyt liittää jäsenyyteesi (pl. perheenjäsen) tarpeidesi mukaisen TIVIA-etupaketin, jonka maksu lisätään jäsenmaksuusi. Huomaathan, että saat halutessasi Tivin ja Mikrobitin ainoastaan digitaalisina versioina. Voit tilata kyseiset lehdet myös paperisina.

Etupaketin maksu määräytyy tilausajankohdan mukaan. Etupakettien ajantasaiset hinnat ovat näkyvissä verkkokaupassa.

Kaikkiin TIVIA-etupaketteihin sisältyvät lehtien lisäksi IT Insider -verkkomedian rajaton lukuoikeus ja TIVIAn digipalvelut, kuten digitaaliset ammattisisällöt.


Tilaa etupaketti tai muokkaa tilaustasi

Kirjaudu sisään tivia.fi-sivustolle tilataksesi etupaketin tai muokataksesi jo voimassa olevaa tilausta. Katso tilaus- ja muokkausohjeet.

Tarpeen vaatiessa voit tilata etupaketin tai muokata tilaustasi lähettämällä viestin jäsenpalvelumme: jasenasiat(at)tivia.fi.

Etupaketin maksu määräytyy tilausajankohdan mukaan. Etupakettien ajantasaiset hinnat ovat näkyvissä verkkokaupassa. Alla näkyvät etupakettien vuosihinnat.

Huomio opiskelijajäsenet – IT Insiderin ja Tivin digitaalinen tilaus opiskelijajäsenille 0 €! Tilaus ei sisällä TIVIAn digipalveluita.


Etupakettivalikoima

Kaikkiin etupaketteihin kuuluu lisäksi IT Insider -tilaus ja TIVIAn digipalvelut. 

TIVIA-etupaketti 1 | 42,50 €
- Tivi digitilaus
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 2 | 42,50 €
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 3 | 76,50 €
- Tivi digitilauksena
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 4 | 73,70 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 5 | 87,50 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- Mikrobitti digitilauksena
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 6 | 87,50 €
- Tivi digitilauksena
- Mikrobitti digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

TIVIA-etupaketti 7 | 102,50 €
- Tivi digitilauksena ja paperilehtenä
- Mikrobitti digitilauksena ja paperilehtenä
- IT Insider (rajaton lukuoikeus)

Tarjoamme opiskelijalle

Mahdollisuuden verkostoitua

  • Tarjoamme puitteet – ole aktiivinen!

  • TIVIA-verkostokortin avulla pääset osallistumaan myös muiden yhdistysten tapahtumiin

  • Luo suhteita alan ammattilaisiin

  • Käy tapahtumissa

  • Keskustele sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, Facebook, Twitter)

Ajankohtaisia seminaareja ja koulutuksia – pidä tietosi ajantasalla!

Erilaisissa TIVIAn ja jäsenyhdistysten tapahtumissa päivität osaamistasi, tapaat ammattilaisia ja alan yritykset tulevat tutuiksi. Tapahtumista saamistasi kontakteista on hyötyä esimerkiksi työpaikan haussa valmistumisen jälkeen. Jäsenenä pääset nauttimaan myös TIVIAn webinaarikirjastosta sekä kattavista koulutusalennuksista.

Videokirjaston

TIVIAn videokirjastossa on katsottavissa tallenteita aiemmista tapahtumista sekä TIVIA-webinaareista. Videokirjasto on vain jäsenten käytössä ja sinne pääsee kirjautumalla TIVIAn nettisivuille.

Alennuksen ohjelmistotestauksen sertifikaattikokeesta

Tavoitteena ura testaajana?

TIVIAn jäsenyhdistys FiSTB tarjoaa opiskelijoille ISTQB-perustason kokeen puoleen hintaan: 100 € + alv! Koe kannattaa suorittaa esim. omalla koululla suoritetun ohjelmistotestauskurssin jälkeen. Syllabuksen eli sertifikaattisisällön lukeminen on toinen edellytys kokeen läpäisemiseksi.

Lue lisää FiSTB:n sivuilta.

Vapaa-ajan toimintaa

Raskas työ vaatii raskaat huvit, niin myös opiskelu.

Monipuolisia jäsenetuja

TIVIA-yhteisön jäsenenä saat alennusta mm. vakuutuksista ja lehdistä. Tästä löydät muutaman poiminnan jäseneduistamme – tsekkaa kaikki jäsenedut tästä!

Yksityisyyttä ja tietoturvaa

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat jopa yli 30 % alennuksen Freedome-sovelluksen käyttöoikeudesta. F-Secure tarjoaa jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta.

Vakuutuksia

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat rahanarvoisia vakuutusetuja Ifiltä ja Fennialta.