TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uusi jäsenetu: Bisnesteknologia-akatemia

Sofigate tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle jäsenetuna 15 % alennuksen valituista Bisnesteknologia-akatemian koulutuksista. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi.  Bisnesteknologia-akatemian jäsenetu löytyy myös nettisivujemme jäsenedut-osiosta.

Haluaisitko uutta intoa ja varmuutta tekemiseen? Mitkä ovat omat vahvuutesi liiketoiminnan ja teknologian johtamisessa tulevaisuudessa? Mitä oikein tarkoittaa bisnesteknologia ja millaisia ovat tärkeimmät siihen liittyvät taidot ja kyvykkyydet?

BT-akatemia on valmentanut jo tuhansia edelläkävijöitä sadoista yrityksistä, jotka ovat päättäneet systemaattisesti viedä eteenpäin digiajan kehityshankkeita.

Valmennuksissamme yhdistyy hyöty, huvi ja konkretia. Tutustu valmennustarjontaamme. Löydä itsellesi tai tiimillesi sopiva valmennus.

Tällä hetkellä Bisnesteknologia-akatemian tarjonnassa ovat seuraavat koulutukset:


Sofigate on TIVIAn yhteisöjäsen. Katso onko edustamasi yritys tai organisaatio TIVIAn yhteisöjäsen ja hyödynnä koulutusalennukset.

Lisätietoa yhteisöjäsenyydestä ja TIVIA-kumppanuudesta.


Sofigaten omistama  Bisnesteknologia-akatemia, lyhyesti BT-akatemia, on perustettu vuonna 2010 ja sen tavoitteena on kasvattaa organisaation kyvykkyyttä johtaa liiketoimintaa teknologisen murroksen aikakaudella. Valmennukset on suunnattu henkilöille, jotka haluavat edistää organisaationsa digitalisaatiota, oppia lisää bisnesteknologian johtamisesta ja samalla edistää myös omaa uraansa. 

Valmennuksiimme on osallistunut satoja IT:n ja liiketoiminnan avainhenkilöitä niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Akatemian tarjoamat valmennukset ovat kaikille avoimia tai yrityksille räätälöityjä. Valmennukset koostuvat virtuaali-, luokkahuone- tai molempia malleja yhdistelevistä hybriditoteutuksista.  Valmennuksia järjestetään Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi