TIVIA-yhteisön jäsenenä pystyt hyödyntämään monia rahanarvoisia jäsenenetuja.

Ota edut käyttöösiliity jäseneksi!

 

Tarkemmat tiedot, varauskoodit, alennustunnukset ja tilauslomakkeet löydät, kun kirjaudut sivustolle. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Jäsennumerosi löytyy jäsenmaksulaskustasi. Salasana on henkilökohtainen.

TIVIA lähettää tiedotteita eduista, tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta kuukausittain – muista pitää yhteystietosi ajan tasalla!

Edut ovat voimassa toistaiseksi. Lisätiedot: jasenasiat(at)tivia.fi.

 

Ehdota jäsenetua

Tapahtumat

TIVIAn ja jäsenyhdistysten seminaareissa, webinaareissa, koulutuksissa ja muissa tapahtumissa päivität osaamistasi, tapaat ammattilaisia, vaihdat kokemuksia ja tutustut alan yrityksiin. Unohtamatta vapaa-ajan tapahtumia, joissa pääset rentoutumaan hyvässä seurassa. Tapahtumat ovat usein maksuttomia jäsenille tai tarjolla on edullinen jäsenhinta.

Kaikki TIVIAn ja jäsenyhdistysten tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Videokirjasto

TIVIAn videokirjastossa on katsottavissa tallenteita aiemmista tapahtumista sekä TIVIA-webinaareista. Videokirjasto on vain jäsenten käytössä ja sinne pääsee kirjautumalla TIVIAn nettisivuille.

Jäsenetulehdet

Voit lisätä kaikkiin jäsenyyksiin (pl. perheenjäsen) haluamasi TIVIAn lehtiedun. Jäsenmaksuusi lisätään silloin alla oleva maksu. Muutokset jäsenetulehtiin voit tehdä tunnuksillasi sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen löydät kirjautumalla sisään tunnuksillasi ja siirtymällä Jäsentietojen ylläpito -osioon. Ongelmatilanteessa lähetä viesti osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

 • Tivi printti ja digi 44 €
 • Tivi printtinä ja diginä sekä Mikrobitti diginä 54 €
 • Mikrobitti printtinä ja diginä sekä Tivi diginä 54 €
 • Tivi ja Mikrobitti diginä ja printtinä 70 €

Tutustu lehtiin: https://www.tivi.fi | https://www.mikrobitti.fi

Oletko jo päivittänyt Tivin tai Mikrobitin digitilauksesi ja päässyt käyttämään uudistunutta verkkopalvelua? Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Alma Talentin asiakaspalveluun sähköpostitse TilPal(at)almatalent.fi.

Lisälehdet

Voit tilata lisälehden, jos jäsenyyteesi kuuluu TIVIAn lehtietu -paketti. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja laskutetaan kalenterivuosittain. Lehden toimitus päättyy tilauksen tai jäsenyyden irtisanomiseen. Lisälehden tilauksen voit tehdä tunnuksillasi sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen löydät kirjautumalla sisään tunnuksillasi ja siirtymällä Jäsentietojen ylläpito -osioon. Ongelmatilanteessa lähetä viesti osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Lehtivaihtoehdot ovat (tilaus sisältää printti- ja digiversion):

Koulutukset

TIVIA

TIVIA järjestää laadukkaita ICT-alan koulutuksia kaikille ICT-alan ammattilaisille. Kouluttaminen on yksi TIVIAn keskeisistä tehtävistä, ja haluamme nostaa esille kulloinkin ajankohtaisia aihealueita.

Voimme järjestää koulutuksia myös organisaatiokohtaisina toteutuksina, jossa koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan tarpeisiin ja koulutus tapahtuu joko TIVIAn tiloissa tai joustavasti asiakkaan omissa toimitiloissa. Muistathan, että TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat koulutukset aina edulliseen jäsenhintaan.

Tutustu tarjontaan!

 

agile42

agile42 on ketterän muutoksen sekä ketterien tuote- ja projektinhallintamenetelmien kansainvälinen asiantuntija. agile42 kouluttaa ja valmentaa yritysten johtoa ja tiimejä ketterään johtajuuteen, parempiin toimintatapoihin ja kilpailykyvyn kasvattamiseen.

TIVIA-yhteisön jäsenenä saat alennusta Certified ScrumMaster ja Certified Scrum Product Owner -kursseista. Katso ajan tasainen tarjonta.

Saat myös 20 % jäsenalennusta Agile Assessmentistä. Muista mainita jäsenyydestäsi (alennus koskee sekä henkilöjäseniä että yritysjäseniä) kun tilaat meiltä kahden päivän ketteryysarvioinnin yrityksellesi tai tiimillesi!

 

Alma Talent

Alma Talent järjestää vuosittain yli 300 eriaiheista huippukoulutusta alansa parhaiden kouluttajien ja asiantuntijoiden vetäminä. Koulutusten suunnittelussa erityishuomiomme on sisällön laadussa, oppimistavoitteiden saavuttamisessa ja kouluttajiemme valinnassa. Kaikilla kouluttajillamme on vankka käytännön kokemus kouluttamisesta ja he tietävät, kuinka aihe käsitellään innostavasti ja oppimista edistävästi. Koulutuksissamme käytetään monipuolisesti erilaisia oppimismenetelmiä kuten luentoja, oikean elämän case-esimerkkejä, harjoitustehtäviä ja yksilö- sekä ryhmätöitä. Koulutuksemme ovat saaneet erinomaista palautetta laadustaan ja koulutuksiimme ovat luottaneet tuhannet osallistujat yli 20 vuoden ajan.

Alma Talent tarjoaa sekä TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille että yhteisöjäsenten henkilökunnalle 20 % alennuksen kaikista ICT-aiheisista koulutuksistaan. Katso poimintoja Alma Talentin tulevista koulutuksista.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso koodi. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeen etukoodi-kenttään.

 

Arrow ECS

Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland Oy toimii Suomessa mm. Check Pointin, Citrixin, EC-Councilin, F5:n, IBM:n, Juniperin, Trend Micron, Veeamin ja VMwaren auktorisoituna koulutuskumppanina. Kurssitarjontamme koostuu päämiestemme virallisista koulutuksista, jotka toteutamme heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan. Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Tarjoamme TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille julkisista listahintaisista Check Point -, Citrix-, EC-Council-, F5- IBM-, Juniper-, Trend Micro-, Veeam- ja VMware-kursseistamme 10–20 % alennuksen. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Tutustu koulutuksiimme tai https://edu.arrow.com/fi.

 

Nitor

Nitor on Suomen johtava ketteriin menetelmiin erikoistunut luova ohjelmistoyritys.

Muutoksessa eläminen vaatii uudenlaista johtajuutta. Nitorin ketterien menetelmien koulutuksilla työntekijät, johto ja koko organisaatio pystyvät pitämään suunnan oikeana. Mikään yritys ei menesty, jos se ei pysty muuttumaan. Muutos alkaa aina yksittäisistä työntekijöistä. Työntekijöiden koulutukseen investointi kerryttää pääomaa, jonka avulla yritys osuu liikkuvaan maaliin.

Sinä tunnet liiketoimintasi, Nitor taas tietää, miten toimintaa kehitetään ketterästi. Scaled Agile Framework (SAFe) -toimintamallilla ja sertifioiduilla koulutuksilla yhdistetään nämä osaamiset.

Nitorin toiminnan taustalla on vahva tekninen ammattitaito ja laaja kokemus ketterien menetelmien soveltamisesta käytäntöön. Nitor on Scaled Agile Academyn sertifioitu koulutuskumppani.

Nitor tarjoaa valituista koulutuksista noin 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä jäsenyritysten henkilökunnalle. Saadaksesi alennuksen valitse ilmoittautuessasi osallistujatyypiksi TIVIA-jäsen.

 

SulavaSulava Oy

Sulava on koulutus- ja konsultointiyritys, joka on erikoistunut edistämään uudenlaista digiajan työkulttuuria, ja jonka ytimessä ovat pilvipalveluiden ja sosiaalisten teknologioiden tehokas hyödyntäminen. Sulava on Microsoftin virallinen koulutuskumppani ja kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer).

Sulava Oy tarjoaa TIVIAn henkilöjäsenille Microsoft-aiheisia koulutuksia jäsenetuhintaan. Koulutukset järjestetään online-toteutuksina, joten voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi pääset jäsenetuhintaan Suomen isoimpaan MS 365 -tapahtumaan Microsoft 365 HPR -seminaariin.

 

Tieturi

Tieturi on osaamisen kumppani, joka luo arvoa tarjoamalla ydinosaamistaan parhaiden oppimisratkaisujen ja innovaatioiden muodossa lokaalisti ja globaalisti.

Tarjoamme koulutusta, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että valmennuksemme vaikutus on aidosti huomattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Valmennuksemme syventävät sekä yksilön että organisaation osaamista.

Tieturi tarjoaa valituista koulutuksista 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

 

Wakaru

Wakaru on Suomen johtava ICT-palvelujohtamisen ja mittaamisen palveluyritys. Wakaru tarjoaa tuntuvia alennuksia TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jäsenalennus koulutuksissa on jopa 40 % normaalihinnoista. Wakaru järjestää koulutuksia ympäri Suomea, aiheina mm. ITIL, PRINCE2, COBIT ja TOGAF. Wakarun tarjoamassa on mukana myös eKirjoja, webinaareja ja verkkokursseja.

Tutustu jäsenhintaisiin koulutuksiin: tivia.fi/wakarun-koulutukset

Osaamisen kehittämiseen panostaminen kannattaa. Katso tästä miten oppia.fi esittelee vaihtoehtoja oppimiskeinoiksi.

Saadaksesi TIVIA-hintaan oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. TIVIA-hinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti.

ICT-tuotteet ja palvelut

Atea eSHOP -verkkokauppa

TIVIA tarjoaa yhteisönsä jäsenille ainutlaatuisen edun it-hankintoihin:
Atea eSHOP -verkkokaupasta löydät yhdestä paikasta kaikki it-laitteet ja -palvelut. Tarjonta kattaa kaiken päätelaitteista ohjelmistolinsensseihin ja tarvikkeisiin ja kaiken siltä väliltä. Varastotuotteiden toimitukset ovat nopeita, parhaimmillaan saat tilauksesi jo seuraavan päivän aikana. Tuotteiden varastosaldon näet näppärästi suoraan tuotenäkymässä ja tilauksen teko on vaivatonta ja nopeaa. Kauppa on oman jäsenliittosi suosittelema ja siksi helppo ja turvallinen kanava kaikille it-hankinnoille.

Miten Atea eSHOP -jäsenkauppa toimii?

Kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja klikkaa tästä lukeaksesi tarkemmat ohjeet kaupan käyttöä varten. TIVIA-yhteisön jäsenenä teet ostoksesi edullisin sopimushinnoin ja nautit myös vaihtuvista kampanjaeduista!

 

D-Fence

D-Fence eSec -sähköpostiviestinnän turvapalvelu torjuu uhat ja varmistaa hyötypostin vastaanottamisen. Palvelu poistaa roskapostikansio- ja karanteenihallinnan ylläpitotyön kokonaan. Ominaisuuden seurauksena tietoturvataso nousee ja kokonaiskustannukset laskevat.

D-Fence-sähköpostiviestinnän turvapalvelut TIVIA-yhteisön jäsenille seuraavasti:

 • ilmainen sähköpostitunkeutumistesti
 • ilmainen sähköpostijärjestelmän turvatarkistus
 • 20 % jatkuva alennus palveluiden kuukausimaksusta

Kokeile veloituksetta tai ota yhteyttä: 09 623 14 18.

 

F-Secure Freedome

Freedome on uudenlainen yksityisyydensuoja- ja tietoturva­sovellus – tehokas ja helppo­käyttöinen. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat jopa yli 30 % alennuksen Freedome-sovelluksen käyttöoikeudesta.

Freedome on saatavilla lähes kaikille laitteille. Voit ostaa Freedomen 1–7 laitteelle.

 • Yksityinen ja näkymätön
 • Poista maantieteelliset rajoitukset
 • Wi-Fi-suojaus
 • Turvallinen netin selaaminen

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)

 

F-Secure SAFE

Saat nyt jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta. SAFE on täysin uudenlainen tietoturvaohjelmisto, joka suojaa kaikki laitteesi: Windows-tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit (Android, iOS ja Windows Phone) haittaohjelmilta ja muilta internetin vaaroilta. Valitse itse monelleko laitteelle haluat suojauksen hankkia! Yhdellä lisenssillä voit siis kätevästi suojata paitsi omasi, myös muiden perheenjäsenten laitteet.

F-Secure on kotimainen tietoturvayhtiö, jonka tuotteet on toistuvasti puolueettomissa testeissä todettu alan parhaiksi. F-Securen tuotteet eivät hidasta laitteen toimintaa, vaan toimivat taustalla huomaamattomasti. F-Secure SAFE suojaa netin selailun, verkkopankin käytön ja nettiostokset, ja takaa lapsille turvallisen verkon käytön. Lisäksi se auttaa paikantamaan kadonneen mobiililaitteen.

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)

 

IT2018-sopimusehdot

IT2018-sopimusehdotIT2018-sopimusehdot on tehty helpottamaan sopimusten tekemistä IT-alan hankinnoissa. IT2018-sopimusehdot on tarkoitettu käytettäviksi kotimaisissa, yritysten välisissä IT-sopimuksissa.

IT2018-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, joka on mahdollista hankkia IT-ehtojen verkkosivulta. Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä, joka on voimassa vuoden kerrallaan. Yrityslisenssi kattaa sekä suomenkielisen että englanninkielisen version ehdoista. Yrityslisenssin hinta on 390 euroa + alv. Konsernilisenssin hinta on 1 950 euroa + alv.

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen. Merkitse jäsenyys rastimalla tilauslomakkeen kohta ”Jäsenyritys” ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan, että olet TIVIA ry:n jäsen.

Lue lisää: http://www.it-ehdot.fi

 

Moonsoft

Moonsoft on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa seuraavat jäsenedut TIVIA-yhteisön jäsenille:

 • 15 % jäsenalennuksen konsultoinnista sekä vaihtuvia kausi- ja kampanjaluonteisia tuote-etuja.

Katso tuote-edut Moonsoftin web-sivuilta.

Lehdet ja kirjat

Alma Talent

30 % jäsenalennus nimetyistä Alma Talentin lehdistä. Valitse näistä (Arvoasunto, Arvopaperi, CIO, Fakta, Mediauutiset, Metallitekniikka ja Talouselämä). Tilaa lehdet suoraan osoitteesta: tilaajapalvelu(at)almamedia.fi tai soittamalla numeroon 020 442 4100*. Muista mainita tilauksen yhteydessä TIVIA-yhteisön jäsenyydestäsi.

 

Fokus Media

Fokus Media tarjoaa jopa 50 % jäsenalennuksen uusista määräaikaisista lehtitilauksista. Tilausvalikoimaan kuuluu: Pelit, Auto Bild Suomi, Hifimaailma, Koti ja keittiö, Oma Aika, Elle, V8-Magazine ja GTi-Magazine. Katso tilausohjeet täältä.

 

Otavamedia

Otavamedia tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille 40 % alennuksen lehtitilauksista! Otavamedian lehtivalikoimaan kuuluvat mm. Anna, Tekniikan maailma, Seura, Suomen Kuvalehti ja Kotiliesi.

Lue lisää ja katso tilausohjeet Otavamedian sivuilta.

 

Sanoma

Sanoma Median lehdet jopa −40 % normaalihinnoista! Tutustu lehtitarjontaan ja tilaa lehdet tästä.

 

TIVIAn julkaisut

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat TIVIAn julkaisuista 20 % jäsenalennuksen. Tilaa tuote lähettämällä sähköpostia tivia(at)tivia.fi. Tarjolla olevat kirjat ovat: Hankehallinnan työkalupakki, Program Management Toolkit ja ATK-sanakirja.

Matka- ja hotellipalvelut

GLO Hotels

GLO Hotels tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille edullista majoitusta GLO Hotels -hotelleissa:

 • Hotel GLO Helsinki Kluuvi
 • Hotel GLO Helsinki Airport
 • Hotel GLO Helsinki Art
 • Hotel GLO Espoo Sello

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen voit siirtyä varausjärjestelmään tästä.

 

Scandic

Scandic tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilö- sekä yhteisöjäsenille mahdollisuuden liittyä Scandic Friends -jäseneksi suoraan level 2 -tasolle. Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset pisteitä varauksista sekä kun yövyt ja ruokailet Scandicin hotelleissa. Mitä enemmän pisteitä ansaitset, tai yövyt, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Level 2 -tason etuihin kuuluvat mm.:

 • ravintolakuponki, arvo 5 €
 • 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina
 • 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin
 • 2 yöpyy 1 hinnalla (jäsen yhdessä puolison tai perheenjäsenen kanssa)

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen voit siirtyä liittymis- ja infosivulle.

 

Tallink Silja

Tallink Silja Oy tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi. Pääsette liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle.

Jos haluat käyttää jäsenetua, sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen voit siirtyä varausjärjestelmään tästä.

 

Viking Line

Viking Line tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille alennuksia kokous- ja ryhmämatkoista, liikematkoista ja vapaa-ajan matkoista. Edut ovat voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Nähdäksesi jäsenetutarjonnan ja alennuskoodit sinun on ensin kirjauduttava sisään henkilökohtaisilla jäsentunnuksillasi. Sen jälkeen siirry jäsenetusivulle tästä.

Muut tuotteet ja palvelut (liikunta, vakuutukset)

ELIXIA

ELIXIA tarjoaa 10 %:n alennuksen jäsenyyksistään TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.

Jos olet jo ELIXIAn jäsen ja sinulla on etu käytössäsi, ei sinun tarvitse tehdä mitään, etu säilyy sinulla. Jos taas olet ELIXIAn jäsen, mutta et ole ottanut etua käyttöön, ota yhteys asiakaspalvelu(at)elixia.fi.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan etukoodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

 

 

FenniaFennian logo

Meiltä Fenniasta saat kaikki niin kodin ja perheen kuin yrityksen vakuutukset sekä säästämisen ja sijoittamisen palvelut. TIVIA ry:n henkilöjäsenenä saat nyt nämä edut:

 • kotivakuutuksiin jatkuva 20 %:n alennus
 • kaskovakuutukseen jatkuva 20 %:n alennus

Vakuutuksiin sisältyvät vahinkotilanteen palvelumme helpottavat asioiden hoitamista silloin, kun vahinko sattuu. Neuvomme, teemme puolestasi vahinkoilmoituksen ja hoidamme sinulle tarvitsemaasi apua yhdellä puhelulla. Mikä mukavinta: maksat kauttamme varatuista palveluista korkeintaan mahdollisen omavastuun.

Tutustu osoitteessa fennia.fi

Saat edut käyttöösi soittamalla p. 010 503 8808 ja kertomalla olevasi TIVIA ry:n jäsen.

 

 

Free-Laskutus Oy Free-kevytyrittäjä-logo

Free-Laskutus tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille 20 % alennuksen Free-kevytyrittäjyyden palvelumaksusta. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan etukoodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Kevytyrittäjyys on työntekemisen muoto, jossa laskutat asiakkaitasi tehdystä työstä ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä tai lähetellä verokorttiasi lukuisille työnantajille. Free-Laskutuksen palvelun avulla kevytyrittäjät välttyvät oman yrityksen mukana tuomalta byrokratialta, jotta voit keskittyä olennaiseen, eli omaan työhön.

Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä lähes poikkeuksetta kuka tahansa. Free-Laskutuksen kevytyrittäjyys- palvelun kautta onkin lähetetty jo tuhansia laskuja sadoille yrityksille.

 

 

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Edulliset vakuutukset, mm. perheen perushenkivakuutus Ifiltä! Lisätietoja: www.if.fi/tivia tai puh. 010 19 19 19.

 

 

Instrumentarium

Instrumentarium tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille seuraavat edut:

 • Normaalihintaiset kehykset -20 %
 • Normaalihintaiset linssit -15 %
 • Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta
 • Normaalihintaiset aurinkolasit -15 % (Ei koske Oakley-aurinkolaseja)
 • Muut normaalihintaiset terveydenhoitotuotteet -10 %

Alennukset myönnetään kertomalla alennuskoodi myymälässä. Jäsenalennukseen oikeuttavan koodin ja tarkemmat tiedot löydät täältä (huom! vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla).

Mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden tarjouksia.
Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin liikkeessä.

Lisätietoja: Jannika Ehrling, jannika.ehrling(at)instru.fi sekä myymälöistä.