TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vielä on kesää jäljellä

Olen parina edelliskesänä aloittanut lomani näihin aikoihin, ja silloin toivoo, että kesää olisi vielä jäljellä. Ja yleensä onkin, sillä syksy tulee yleensä vasta syyskuun puolella. Tänä vuonna sain olla heinäkuun lomilla, joten siltä osin kesä oli erilainen.

Elokuun myötä koulut alkavat, ja viimeistään syyskuun myötä ajatukset kääntyvät tulevaan vuoteen ja sitä kautta myös vuosisuunnitteluun.

Meillä TIVIAlla syksy merkitsee Teknologia 23 -messuille 8.11. huipentuvaa 70-vuotisjuhlavuotta. Itse Teknologia 23 -messuille TIVIA jäsenyhdistyksineen tuottaa kolme päivää asiapitoista ohjelmaa ajankohtaisista aiheista TIVIA Stagelle, kuteen toisaalla tässä lehdessä kerrotaan.

Pian Teknologia 23 -messujen jälkeen edessä on TIVIA-päivät, jonka yhteydessä järjestetyssä liittokokouksessa valitaan hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle ja päätetään toimintasuunnitelmista ja budjeteista. Liittoyhteisömme jäsenistölle tämä näkyy hallitushaun muodossa. Itse toimin hallituksen jäsenenä vuosina 2016–2019 ja voin suositella: jos olet kiinnostunut TIVIAsta ja sen tulevaisuudesta, ilmoittaudu verkkosivujemme kautta muutaman päivän kuluttua alkavaan hallitushakuun.

TIVIAn tapahtuma- ja koulutuskalenterikin alkaa syksyn myötä näyttää mielenkiintoiselta. Tekoäly ja sen tarvitsema hyvälaatuinen data näkyvät molemmat kalenterissamme sekä verkkotapahtumien että koulutusten muodossa. Sen lisäksi meillä on paljon muutakin sisältöä tarjolla niin uusista teknologioista, ajankohtaisista ilmiöistä kuin parhaista käytännöistäkin. Tarkoituksena on saada sekä jäsenistön että koko yhteiskunnan tarvitsemaa tietoa ja koulutusta, joka parhaimmillaan on sellaista, mitä muualta ei saa.

Niille, joilla loma jatkuu, toivotan hyvää lomanjatkoa! Muiden osalta toivon, että loma on tehnyt tehtävänsä, sillä on aika ryhtyä taas töihin.

Reino Myllymäki
kehityspäällikkö, TIVIA

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi