TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Teknologia 23 on muutoksen ytimessä

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 23 järjestetään 7.–9.11. Helsingin Messukeskuksessa. TIVIA on tapahtumassa mukana yhteistyökumppanina nyt jo kolmatta kertaa. Tapahtuman viidellä ohjelmalavalla järjestetään kolmen päivän aikana yhteensä noin 100 puheenvuoroa. Yksi ohjelmalava on pyhitetty ICT:lle ja se on tuttuun tapaan TIVIA Stage. Puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoilee useita eri kilpailuja ja tietenkin kokoaa yhteen alan yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta.


Seuraa tapahtuman LinkedIn-tiliä saadaksesi tuoreimmat tiedot tapahtumaan liittyen

Tämän vuoden tapahtuman avainaiheet ovat vihreä siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly. Monet tapahtumassa kuultavista puheenvuoroista käsittelevätkin näitä avainaiheita eri näkökulmista. Tapahtumaan sisältyy myös erilaisia kilpailuja, kuten Ällistyttävät robotit, Startup-kilpailu ja Opinnäyte- ja yritysinnovaatiokilpailu.

Rekisteröinti on avattu

Tapahtuman ilmainen rekisteröinti on nyt auki! Rekisteröitymällä ennakkoon pysyt kärryillä mm. ohjelmajulkistuksista. Koko tapahtuman ohjelma on rekisteröityneille ilmainen. Rekisteröitymällä Teknologiaan pääset vierailemaan myös Cyber Security Nordic -tapahtumassa 7.–8.11.

Rekisteröidy maksutta

TIVIA Stage

TIVIA Stagelta löydät Teknologia 23 -tapahtuman asiantuntevimmat ICT-aiheiset esitykset. TIVIA Stagen ohjelmasta vastaavat sekä TIVIA että sen jäsenyhdistyksistä DAMA Finland, Sytyke, Tietoturva ja TIVIA Uusimaa. Luvassa on monipuolinen kattaus mm. tiedonhallinnasta, tekoälystä, Green ICT:stä, tietoturvasta ja tietosuojasta. TIVIA Stagen ja muiden ohjelmalavojen ohjelmat julkaistaan elokuussa.

TIVIA 70 -päätapahtuma

TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava päätapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11. Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä. TIVIA 70 -päätapahtuma alkaa TIVIA Stagella klo 14. Ohjelmassa on TIVIA 70 -esitys, paneelikeskustelu ja esityksiä teemalla ICT:stä tulevaisuutta tekemässä. TIVIA Stagen osuus päättyy klo 17, jolloin alkaa cocktailtilaisuus Panorama-ravintolassa. Tiedotamme lisää TIVIA 70 -päätapahtumasta lähiaikoina.

Teknologia-bileet

Teknologia 23 -tapahtuman aftereita vietetään tänä vuonna rennoissa merkeissä keskiviikkona 8.11. klo 19–21. Tapahtuman suljettua ovensa, Messukeskus muuttuu teknologia-bileiden näyttämöksi. Bileisiin ovat tervetulleet kaikki tapahtuman kävijät ja näytteilleasettajat. Luvassa on huumoria, musiikkia ja verkostoitumista. Teknologia-bileissä meitä viihdyttää upea Erika Vikman!

Tilaisuus on anniskelualueella, joten sen ikäraja on 18 vuotta.

Rekisteröidy maksutta


Tapahtuman alkuunkategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi