TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uusi jäsenetu: Taskmillin koulutukset

Taskmill tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle jäsenetuna 15 % alennuksen valituista koulutuksista. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi. Taskmillin jäsenetu löytyy myös nettisivujemme jäsenedut-osiosta.

Tällä hetkellä seuraavat Taskmill-koulutukset ovat tarjolla jäsenhintaan:

  • Ketteryyden ABC – Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta
  • Älykkään Automaation perusteet – Miten luoda pohja organisaation automaatiolle
  • Henkilökohtainen ketteryys – miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla
  • Onnistu etäjohtamisessa – Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen
  • Löydä viiveet kehitysputkestasi (ja saa enemmän aikaan)

Taskmill on TIVIAn yhteisöjäsen. Katso onko edustamasi yritys tai organisaatio TIVIAn yhteisöjäsen ja hyödynnä koulutusalennukset. Lisätietoa yhteisöjäsenyydestä ja TIVIA-kumppanuudesta.


Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan ja -menetelmiin sekä roolikohtaisiin syventäviin aiheisiin. Suurimpaan osaan koulutuksista voit osallistua mistä vain, vaikka yöpuvussa kotisohvalta käsin. Taskmillin valmentajat ovat Suomen kärkeä mm. ketteryyden, tehokkaiden toimintamallien, leanin ja automaation saralla. Heidän koulutuksissaan ei uni paina edes lounaan jälkeen silmää, eikä kovalevy tyhjenny heti viikon päästä valmennuksesta. Koulutukset viedään maaliin hands-on-tyylillä ja tosielämän esimerkkien siivittämänä. Taskmill tarjoaa myös räätälöityjä koulutuksia juuri oman organisaatiosi lähtökohdista ja osaamistaso huomioiden. Tarjolla on myös työpajoja ja fasilitointia tarpeen mukaan.
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi