TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uusi jäsenetu: Ari Hovi

Ari Hovi tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle jäsenetuna noin 10 % alennuksen valituista koulutuksista. Edun saat käyttöösi valitsemalla jäsenhinnan koulutukseen ilmoittautuessasi.

Opi maailman parhailta kouluttajilta

Digitalisaation keskiössä on datan hyödyntäminen ja tekijöiden osaaminen. Varmista onnistuminen ja tule oppimaan kouluttajilta, jotka ovat olleet vastuussa maailman vaativimmissa digitalisaatiohankkeissa. Koulutukset ovat etäkoulutuksia.

Tällä hetkellä Ari Hovin koulutustarjonnassa on neljä koulutusta:

Ari Hovin jäsenetu löytyy myös nettisivujemme jäsenedut-osiosta.


Ari Hovi on TIVIAn yhteisöjäsen. Katso onko edustamasi yritys tai organisaatio TIVIAn yhteisöjäsen ja hyödynnä koulutusalennukset. Lisätietoa yhteisöjäsenyydestä ja TIVIA-kumppanuudesta
Ari Hovi on yksi Suomen keskeisiä data-alan kouluttajia ja konsultoijia. Käytännössä Ari Hovi auttaa yrityksiä ja organisaatioita tulemaan datavetoiseksi. Yksittäisiä henkilöitä autetaan ylläpitämään osaamistaan koulutuksilla. Ari Hovi tuo jatkuvasti Suomeen kansainvälisiä alan huippukouluttajia kouluttamaan asiakkailleen alan uusimpia käytäntöjä ja toimintatapoja maailmalta.

Lisätietoja: www.arihovi.com

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi