TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi

TIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry etsii jälleen ansioitunutta tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi. Tunnustuksen avoin ehdokasasettelu on auki 20.10.2023 asti. Vuoden Tietoturvapäällikkö 2023 julkistetaan 9.11. Teknologia 23 -tapahtumassa.

Tunnustuksen saavan henkilön tulee toimia Suomessa tietoturvapäällikön, tietoturvavastaavan tai tietoturvajohtajan tehtävässä. Henkilön tehtävänimike ei kuitenkaan ole rajoittava tekijä.

Tunnustuksen saajaa valittaessa käytetään valinnan perusteena yhtä tai useampaa seuraavista valintakriteereistä:

  • Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka on organisaatiossa ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan tai kyberturvallisuuden toimintatapoja sekä edellytyksiä ja/tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja osaamista sekä tiedon jakamista organisaatiorajojen yli.


Ehdotukset palkittavasta henkilöstä perusteluineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen ciso@tietoturva.fi 20.10. mennessä. Tietoturva ry:n hallitus valitsee Vuoden Tietoturvapäällikön ehdokkaiden joukosta mainittujen palkintokriteerien perusteella. Tietoturva ry:n hallituksen jäsentä ei voi valita Vuoden tietoturvapäälliköksi.


Vuoden tietoturvapäällikkö -tunnustus kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään, sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta.

Vuoden tietoturvapäällikkö -palkinto on jaettu vuodesta 2012 alkaen. Viime vuonna Vuoden tietoturvapäällikönä palkittiin OP:n tietoturvajohtaja Teemu Ylhäisi. Voit tutustua aikaisempiin voittajiin alla olevan linkin kautta.

Lue lisää ja lähetä ehdotuksesiTietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys.

Vieraile Tietouturva ry:n sivustolla

Tutustu TIVIAn jäsenyhdistyksiin

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi