2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Teknologia 23

Ilmoittautuminen

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Rekisteröitymällä Teknologiaan pääset vierailemaan myös Cyber Security Nordic -näyttelyssä!

Rekisteröidy maksutta

Tapahtuman alkuun

 TIVIA yhteistyökumppanina

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 23 -tapahtumassa. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, Sytyke, Tietoturva ja DAMA Finland vastaavat tapahtuman ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta.

Tutustu TIVIA Stagen ohjelmaan! Luvassa on monipuolinen kattaus esityksiä mm. tiedonhallinnasta, tekoälystä, Green ICT:stä ja tietoturvasta. TIVIAn messuständi tulee sijaitsemaan TIVIA Stagen lähistöllä.

 TIVIA 70

TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava päätapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.11. Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä. TIVIA 70 -päätapahtuma alkaa TIVIA Stagella klo 14. Ohjelmassa on TIVIA 70 -historiikin esittely, paneelikeskustelu ja esityksiä teemalla ICT:stä tulevaisuutta tekemässä.

 Tapahtumassa

Teknologia 23 -tapahtuman ohjelmakokonaisuuteen kuuluu laajan lavaohjelman lisäksi alan työmahdollisuuksia esittelevä Tulevaisuuden työnantaja -päivä tiistaina 7.11., Ällistyttävät robotit -kilpailu, Startup-kilpailu sekä Teknologia Party keskiviikkona 8.11.

Sisäänpääsy

Pääset tapahtumaan maksutta rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon verkossa tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina. Rekisteröitymällä yhteen tapahtumaan pääset vierailemaan kaikissa samanaikaisissa tapahtumissa. Ennakkoon rekisteröitymällä vältät mahdolliset ruuhkat rekisteröitymispisteillä.

Teknologia 23 -tapahtuma on erinomainen mahdollisuus pitää yllä tietojaan paitsi tietotekniikasta, myös muista teknologioista ja niiden johtamisesta – sekä verkostoitua. Nähdään marraskuussa Messukeskussa!

Rekisteröidy maksutta

Avainaiheet

Vihreä siirtymä

Kestävämpään ja ympäristö-ystävällisempään tuotantoon siirtyminen säästä luonnonvaroja ja hillitsee ilmastonmuutosta. Vihreä siirtymä luo uutta teknologiaa ja edistää muun muassa innovaatioiden ja uusien liiketoiminta-mahdollisuuksien syntymistä teollisuuteen.

Toimitus-verkostot

Toimitusverkostot mahdollistavat raaka-aineiden, komponenttien ja valmiiden tuotteiden liikkumisen tuotantoprosessien välillä. Tehokkaat toimitusverkostot ovat tärkeitä teollisuudessa, ja niitä voidaan kehittää entisestään muun muassa tekoälyn ja big datan avulla. 

Vetyteollisuus

Vetyteknologia tarjoaa ratkaisuja muun muassa hiilineutraaliin energiantuotantoon siirtymiseen ja vihreän siirtymän vauhdittamiseen teollisuudessa. Vetyteollisuus on yksi suurimmista suunnitteilla olevista investointikohteista Suomessa.

Tekoäly

Tekoälyn avulla voidaan muun muassa parantaa tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. Tekoälyteknologiaan perustuvia sovelluksia kehitetään ja niihin investoidaan koko ajan enemmän, ja tekoäly nähdään yhtenä teollisuusyritysten tärkeimmistä kilpailueduista.  teknologia23.fi 

#teknologia23


Päivämäärä ja aika
tiistaina
7. marraskuuta 2023
Alkaa - 9.00
torstaina
9. marraskuuta 2023
Päättyy - 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Messukeskus, Helsinki

Messuaukio 1
00520 Helsinki
Suomi
--Messukeskus, Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.