TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Teknologia 23

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Rekisteröitymällä Teknologiaan pääset vierailemaan myös Cyber Security Nordic -näyttelyssä!

Rekisteröidy maksutta

Tapahtuman alkuun

 TIVIA Stage

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina ja sisällöntuottajana Teknologia 23 -tapahtumassa. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, Sytyke, Tietoturva ja DAMA Finland vastaavat tapahtuman ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta.

Tutustu TIVIA Stagen ohjelmaan! Luvassa on monipuolinen kattaus esityksiä mm. tiedonhallinnasta, tekoälystä, Green ICT:stä ja tietoturvasta. TIVIAn messuosasto (6e88) sijaitsee TIVIA Stagen läheisyydessä - tervetuloa käymään osastollamme!

 TIVIA 70

TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava TIVIA 70 -juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.11. Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa. Juhlaseminaari polkaistaan käyntiin klo 14.00 TIVIA Stagella, jossa ohjelmassa on esityksiä ja paneelikeskustelu teemalla "ICT:llä tulevaisuutta tekemässä", sekä tietotekniikka-alan vaikuttajien ja tekijöiden palkitseminen.

Cocktailtilaisuus Messukeskuksen Pihka & Bar -ravintolassa alkaa klo 16.30. Rento cocktailtilaisuus pitää sisällään sopivasti asiaa, sekä luo hyvät puitteet pitää yllä ja luoda uusia kontakteja. Cocktailtilaisuus kestää klo 21.00 asti.

Ilmoittaudu TIVIA 70 -juhlaan

 Tapahtumassa

Teknologia 23 -tapahtuman ohjelmakokonaisuuteen kuuluu laajan lavaohjelman lisäksi alan työmahdollisuuksia esittelevä Tulevaisuuden työnantaja -päivä tiistaina 7.11., Ällistyttävät robotit -kilpailu, Startup-kilpailu sekä Teknologia Party keskiviikkona 8.11.

Sisäänpääsy

Pääset tapahtumaan maksutta rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon verkossa tai Messukeskuksessa sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina. Ennakkoon rekisteröitymällä vältät mahdolliset ruuhkat rekisteröitymispisteillä.

Teknologia 23 -tapahtuma on erinomainen mahdollisuus pitää yllä tietojaan paitsi tietotekniikasta, myös muista teknologioista ja niiden johtamisesta – sekä verkostoitua. Nähdään marraskuussa Messukeskussa!

Rekisteröidy maksutta

Avainaiheet

Puhdas siirtymä

Kestävämpään ja ympäristö-ystävällisempään tuotantoon siirtyminen säästä luonnonvaroja ja hillitsee ilmastonmuutosta. Vihreä siirtymä luo uutta teknologiaa ja edistää muun muassa innovaatioiden ja uusien liiketoiminta-mahdollisuuksien syntymistä teollisuuteen.

Toimitus-verkostot

Toimitusverkostot mahdollistavat raaka-aineiden, komponenttien ja valmiiden tuotteiden liikkumisen tuotantoprosessien välillä. Tehokkaat toimitusverkostot ovat tärkeitä teollisuudessa, ja niitä voidaan kehittää entisestään muun muassa tekoälyn ja big datan avulla. 

Vetyteollisuus

Vetyteknologia tarjoaa ratkaisuja muun muassa hiilineutraaliin energiantuotantoon siirtymiseen ja vihreän siirtymän vauhdittamiseen teollisuudessa. Vetyteollisuus on yksi suurimmista suunnitteilla olevista investointikohteista Suomessa.

Tekoäly

Tekoälyn avulla voidaan muun muassa parantaa tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. Tekoälyteknologiaan perustuvia sovelluksia kehitetään ja niihin investoidaan koko ajan enemmän, ja tekoäly nähdään yhtenä teollisuusyritysten tärkeimmistä kilpailueduista.  teknologia23.fi 

#teknologia23


Päivämäärä ja aika
tiistaina
7. marraskuuta 2023
Alkaa - 9.00
torstaina
9. marraskuuta 2023
Päättyy - 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Messukeskus, Helsinki

Messuaukio 1
00520 Helsinki
Suomi
--Messukeskus, Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.