TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva-asiantuntija Jarkko Laine kertoo, kuinka estät Facebook-tilisi kaappaamisen

Facebook-tilien kaappaukset ovat olleet jo pidemmän aikaa osana arkeamme. Kaappauksia vastaan pystyy kuitenkin suojautumaan tehokkaasti kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla.

Facebook-tilin kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotossa ohjeistaa tietoturva-asiantuntija ja valkohattuhakkeri Jarkko Laine, joka toimii myös TIVIA Savon puheenjohtajana sekä on jäsenenä TIVIAn hallituksessa. Päivätöissä Jarkko on perustamassaan Plain E Oy:ssä.

Videolla Jarkko Laine näyttää ja kertoo vaiheittain, miten voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön Facebook-tililläsi ja miten Google Authenticator -sovellus toimii.

Katso video

P.S. Syksyllä on tulossa Jarkon pitämiä tietoturvakoulutuksia. Tilaa TIVIAn uutiskirje ja saat tiedon, kun koulutukset ovat tarjolla.

Lähde: Ilta-Sanomat


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi