TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietojärjestelmän hankinta -webinaarin tallenne on katsottavissa

TIVIA järjesti Tietojärjestelmän hankinta -webinaarin torstaina 2.4.2020. Webinaarin asiantuntijana toimi kokenut ICT-projektijohtamisen moniosaaja Pekka Forselius (4SUM Partners Oy). Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön jäsenten vapaasti katsottavissa Tallenteet-sivulla (vaatii kirjautumisen). Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen liity nyt! Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan TIVIAn kattavista jäseneduista, joihin sisältyvät mm. webinaaritallenteet.

Miksi tietojärjestelmän ostajan pitäisi pystyä kuvaamaan tarpeensa etukäteen? Mikä on oikea tarkkuus ja paras ajoitus tarpeiden kuvaamiselle, jos tarkoitus on kehittää ketterästi? Miten hankintahinnan ja toimituksen keston voi arvioida etukäteen, kun alustavat kuvaukset on laadittu? Miten ja millä mittareilla voimme valvoa, että hanke edistyy alusta alkaen hallitusti kohti tavoitetta? Näiden kysymysten parissa painii moni tietojärjestelmähankintoja tekevä ammattilainen ja näihin kysymyksiin pyrimme myös vastaamaan tässä webinaarissa.

Tietojärjestelmän hankinta -webinaarin asiantuntija Pekka Forselius kouluttaa TIVIAn tietojärjestelmän hankintaan liittyvissä koulutuksissa:

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi