TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tieto ja teknologia 2021 – haastattelussa Minna Ruckenstein

TIVIAn Tieto ja teknologia 2021 – Toivo -seminaari järjestettiin 4. helmikuuta. Seminaarissa juontaja Ville Mäkipelto haastatteli neljää puhujavierasta aiemmin julkaistujen skenaariovideoiden pohjalta. Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen apulaisprofessori Minna Ruckenstein oli kolmas haastateltava ja hänen haastattelunsa on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. Ruckensteinin haastattelussa tapahtuman toivo-teemaa lähestytään ihmisnäkökulman kautta.

Puhujavieraiden haastattelujen julkaisuaikataulu:

  • 11.2. Antti "Jogi" Poikola, datatalouden asiantuntija, Teknologiateollisuus ry
  • 16.2. Ilona Lundström, osastopäällikkkö, työ- ja elinkeinoministeriö
  • 23.2. Minna Ruckenstein, apulaisprofessori, Helsingin yliopisto
  • 2.3. Antti Vasara, toimitusjohtaja, Teknologian tutkimuskeskus VTT oy

Miten rakennamme tiedon ja teknologian avulla parempaa maailmaa? Tieto ja teknologia 2021 -seminaarissa katsoimme haasteita silmästä silmään, etsimme ratkaisuja ja loimme toivoa paremmista ajoista.

Katso Minna Ruckensteinin haastattelu

Minna Ruckensteinin haastattelu on vain TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Tallenteet-sivulla (vaatii kirjautumisen). Haastattelun alussa näytetään aiheeseen liittyvä skenaariovideo, joka on toteutettu yhteistyössä Ville Mäkipellon, Jussi Nissilän (TIVIAn toimitusjohtaja) ja puhujavieraiden kanssa.  Skenaariovideo on katsottavissa myös Youtubessa.

Katso teaser-video haastattelusta
 
 


Katso seminaarin avaus

Juontaja Ville Mäkipelto ja TIVIAn liiketoimintajohtaja Tiina Riutta avaavat seminaarin ja johdattavat katsojat tulevaan.

 
 

Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen?

Liity jäseneksi nyt ja pääset nauttimaan mm. Tieto ja teknologia 2021 -seminaarista jälkikäteen! Henkilöjäsenyys 65 € – alennusryhmät alk. 10 € – katso kaikki jäsenmaksut.
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi