TIVIAn henkilöjäsenmaksut vuonna 2019

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Kokonaisen vuoden jäsenmaksut ovat vuonna 2019 seuraavat:

  • Henkilöjäsen 65 € /vuosi
  • Seniorijäsen 44 € /vuosi
  • Opiskelijajäsen 20 € /vuosi
  • Nuori opiskelijajäsen 0 € /vuosi
  • Nuorisojäsen 0 € /vuosi

 

Voit lisätä kaikkiin jäsenyyksiin (pl. perheenjäsen) haluamasi TIVIAn lehtiedun. Jäsenmaksuusi lisätään silloin seuraava maksu:

  • Tivi printti ja digi 44 €
  • Tivi printtinä ja diginä sekä Mikrobitti diginä 54 €
  • Mikrobitti printtinä ja diginä sekä Tivi diginä 54 €
  • Tivi ja Mikrobitti diginä ja printtinä 70 €

 

Seniorijäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että kopio eläketodistuksesta tai eläkekortista (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Nuoren opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 1996 tai myöhemmin ja opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Nuorisojäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 2000 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla, joka toimitetaan (esim. valokuvana) TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

 

Ota nyt e-lasku käyttöösi!

Voit tilata jäsenmaksulaskun e-laskuna verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistalta Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry ja syöttämällä ao. kenttään kuluvan vuoden laskun viitenumeron.

Voit tilata laskusi myös sähköpostilaskuna

Muuta jäsenmaksulaskusi sähköpostilaskuksi lähettämällä viestiä osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Perheenjäsen

Lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   20 €

Perheenjäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa (henkilöillä on sama osoite) asuu henkilö-, seniori- tai opiskelijajäsen.

Lisäjäsenyys

Jäsenyys toisessa yhdistyksessä, lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   16 €

Lisäjäsenyyden toisessa yhdistyksessä voit lisätä mihin tahansa jäsenyystyyppiin. Jos haluat valita jäsenyyden oman jäsenyhdistyksen lisäksi jossain toisessa yhdistyksessä, voit tehdä muutoksen rekisteriimme web-muutoslomakkeen kautta.

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan jäsenmaksusi?

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan TIVIA ry:n jäsenmaksusi, mutta et oikein tiedä miten?

Tässä on tarjolla kattava apuväline, jonka avulla voit perustella työnantajallesi TIVIA ry:n jäsenyyden vuosimaksun. Lataa kirje työnantajalle (pdf), jossa olemme miettineet perusteluita puolestasi.