TIVIAn henkilöjäsenmaksut vuonna 2020

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Kokonaisen vuoden jäsenmaksut ovat vuonna 2020 seuraavat:

  • Henkilöjäsen 65 € /vuosi
  • Eläkeläinen 44 € /vuosi *
  • Opiskelija 20 € /vuosi *
  • Nuoriso 10 € /vuosi *

 

Voit lisätä kaikkiin jäsenyyksiin (pl. perheenjäsen) haluamasi TIVIAn lehtiedun. Jäsenmaksuusi lisätään silloin seuraava maksu:

  • Tivi printti ja digi 44 €
  • Tivi printtinä ja diginä sekä Mikrobitti diginä 54 €
  • Mikrobitti printtinä ja diginä sekä Tivi diginä 54 €
  • Tivi ja Mikrobitti diginä ja printtinä 70 €

 

* Eläkeläisjäsenyyden ehtona vuonna 2020 on, että kopio eläketodistuksesta tai eläkekortista (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

* Opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2020 on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

* Nuorisojäsenyyden ehtona vuonna 2020 on, että on syntynyt vuonna 1997 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla, joka toimitetaan (esim. valokuvana) TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

 

Ota nyt e-lasku käyttöösi!

Voit tilata jäsenmaksulaskun e-laskuna verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistalta Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry ja syöttämällä ao. kenttään kuluvan vuoden laskun viitenumeron.

Voit tilata laskusi myös sähköpostilaskuna

Muuta jäsenmaksulaskusi sähköpostilaskuksi lähettämällä viestiä osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Perheenjäsen

Lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   20 €

Perheenjäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa (henkilöillä on sama osoite) asuu henkilö-, seniori- tai opiskelijajäsen.

Lisäjäsenyys

Jäsenyys toisessa yhdistyksessä, lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   16 €

Lisäjäsenyyden toisessa yhdistyksessä voit lisätä mihin tahansa jäsenyystyyppiin. Jos haluat valita jäsenyyden oman jäsenyhdistyksen lisäksi jossain toisessa yhdistyksessä, voit tehdä muutoksen rekisteriimme web-muutoslomakkeen kautta.

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan jäsenmaksusi?

Haluaisitko pyytää työnantajaasi maksamaan TIVIA ry:n jäsenmaksusi, mutta et oikein tiedä miten?

Tässä on tarjolla kattava apuväline, jonka avulla voit perustella työnantajallesi TIVIA ry:n jäsenyyden vuosimaksun. Lataa kirje työnantajalle (pdf), jossa olemme miettineet perusteluita puolestasi.