TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
ERP Days: ERP-asiat kiinnostivat

Tiistaina 6.9. TIVIA Uusimaa ry järjesti Hotelli VALOssa Helsingissä ERP Days -tapahtuman, joka tosin nimestään huolimatta oli vain yksipäiväinen iltapäivän ja illan mittainen tapahtuma. Tapahtumaan oli ilmoittautunut toista sataa osallistujaa.

Tapahtuman avasi TIVIA ry:n kehityspäällikkö Reino Myllymäki kertomalla kolmesta juhlavuodesta: TIVIA täyttää 70 vuotta 26.11.2023, mutta vuonna 2023 tulee myös sata vuotta siitä, kun ensimmäinen reikäkorttikone tuli Suomeen ja 65 vuotta ensimmäisen tietokoneen käynnistämisestä.

 

TIVIA Uusimaa ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ICT:stä ja digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten verkottunut yhteisö, joka seuraa aktiivisesti ICT-alan kehityssuuntia ja tarjoaa jäsenilleen erinomaiset puitteet niin verkostoitumiseen kuin ammatillisen osaamisen päivitykseen.

tiviauusimaa.fi


Päivän ensimmäinen keynote-esiintyjä oli senior manager Kati Kolehmainen BearingPointilta, joka kertoi BearingPointin tuoreen ERP-tutkimuksen tuloksista. Tämän jälkeen vuorossa oli suomenkielinen paneelikeskustelu, jossa keskustelemassa oli sales director & country manager Juha Levo Inforilta, country manager Bjarne Baarman IFS:ltä, toimitusjohtaja Mika Tanner SAP Finlandilta, ratkaisuarkkitehti Kari Matinmikko CGI:ltä ja senior solution architect Asko Hörkkö Digialta. Heitä keskustelutti julkistetun tutkimuksen ja muiden ERP-asioiden tiimoilta kehityspäällikkö Reino Myllymäki TIVIA ry:stä.


Suomenkieliseen paneelikeskusteluun osallistuivat Inforin, IFS:n, SAP:n, CGI:n ja Digian asiantuntijat TIVIA ry:n Reino Myllymäen johdolla. 


Päivän toisen keynoten piti tietotekniikka-asiantuntija Petteri Järvinen, joka kertoi tietotyöstä ja toiminnanohjauksesta tekoälyn aikakaudella. Tämän jälkeen vuorossa oli englanninkielinen paneelikeskustelu, jossa mukana olivat partner channel manager Mar de San Luis Odoolta, senior manager Mikko Sorjonen Digialta, maajohtaja Sam Ehnholm Unit4:ltä ja myyntijohtaja Vesa Ohlsson Avesolta. Heitä keskustelutti tapahtuman järjestämisen avainhenkilö Ossi Mäntylahti TIVIA Uusimaa ry:ltä.


Ossi Mäntylahti TIVIA Uusimaalta keskustelutti Odoon, Digian, Unit4:n ja Aveson asiantuntijoita. Kuva: Reino Myllymäki


Illan päättävä verkostoitumistilaisuus – unohtamatta pitkiä taukoja – mahdollisti tutustumisen merkittävien ERP-toimittajien ja -integraattorien tarjontaan ja toki myös asiantuntijoiden välisen verkostoitumisen. Hyvähenkinen tapahtuma keräsi osallistujien kiitokset.


Teksti: Reino Myllymäki


Tulevia tapahtumia


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi