TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA 2020-luvulla

Suomessa, Euroopassa ja koko maailmassa ei ole koskaan aiemmin eletty näin hyvin ja yltäkylläisesti. Silti taivaanrannassa näkyy taloudellisen taantuman, yhteiskunnallisen polarisaation ja vakavan ympäristökriisin tuomia tummia pilviä. 2020-luvun maailmamme on yhä systeemisempi – yhden toiminta vaikuttaa toiseen, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tarvitsemme parempaa ymmärrystä teknologian, talouden, ympäristön ja yhteiskunnallisten muutosten yhteyksistä sekä päättäväistä toimintaa.

TIVIAN ROOLINA on tuoda ICT:n tuottajat ja käyttäjät sekä erilaiset digiosaajat oppimaan, tekemään ja vaikuttamaan yhdessä. Yhteisönä haluamme olla entistä vahvemmin vaikuttamassa ICT-alan kehittymiseen, kaikkien toimialojen ja julkisen sektorin digitalisaatioon sekä hakemassa ratkaisuja 2020-luvun tuomiin haasteisiin. Tulemmekin jatkamaan päättäväisesti syksyllä käynnistettyä työtä yhteiskunnallisen vaikuttamisen agendan rakentamiseksi ja viemiseksi käytäntöön.

VUONNA 2020 kutsumme yritykset ja muut yhteisöt mukaan suoraan liittotason toimintaan lanseeraamalla uuden TIVIA-kumppanuuden. Samalla tulemme tarjoamaan kumppaneillemme uusia mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan alan kehitykseen, vahvistamaan mielikuvaa yrityksestä ja kehittämään henkilöstön ammatillista osaamista. TIVIA-kumppanit kutsutaan myös mukaan ICT-alan neuvottelukuntaan, jonka käynnistämme osana yhteiskunnallisen vaikuttamisen agendaamme.

TULEMME TARJOAMAAN kumppanuusjäsentemme henkilökunnalle sekä henkilöjäsenillemme uuden tavan osallistua TIVIA-yhteisön toimintaan. Vuoden alusta käyttöön tuleva TIVIA-verkostokortti mahdollistaa pääsyn ammatillisiin ja verkostoitumistapahtumiin sekä koulutuksiin, joita on joka vuosi toista sataa ympäri maata.

KUULOSTAAKO KIINNOSTAVALTA? Seuraa jäsenviestintäämme, verkkosivujamme ja somekanaviamme, joissa tulemme kertomaan näistä lisää. Jos et ole jo jäsen, klikkaa itsesi osoitteeseen tivia.fi/jäsenyys ja liity kasvavaan ja uudistuvaan ICT-osaajien yhteisöön!

Jussi Nissilä, toimitusjohtaja, TIVIA

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi