Yrityksesi tai yhteisösi voi ryhtyä TIVIAn valtakunnalliseksi kumppaniksi. TIVIA-kumppanina pääset suoraan ICT-alan aitiopaikalle ja voit hyötyä monin tavoin valtakunnallisesta TIVIA-yhteisöstä.

TIVIA-kumppanuus antaa mahdollisuuden nostaa esille yrityksellesi tärkeitä asioita ja vaikuttaa koko alan kehitykseen. Kumppanuuden myötä valjastat käyttöösi TIVIAn osaamispääoman ja hyödynnät TIVIAn aseman ICT-alan valtakunnallisena auktoriteettina. Kumppanina liityt myös osaksi alan ammattilaisten verkostoa ja ulottuvillasi on koko 10 000 -päinen yhteisömme.

TIVIA-kumppanuuteen sisältyy aina mahdollisuus liittyä TIVIA-jäsenyhdistyksen yhteisöjäseneksi.

TIVIA-kumppanuuden edut

Kumppanina vaikutat alaan ja sen kehitykseen

  • TIVIA-kumppanina voit nimetä edustajan ICT-neuvottelukuntaan, joka paaluttaa asiat, joihin TIVIA sidosryhmineen aikoo vaikuttaa tulevaisuudessa ja joita halutaan edistää.
  • Kumppanina pääset osallistumaan TIVIAn toteuttamiin tutkimuksiin ja alaa kehittäviin hankkeisiin sekä vaikuttamaan niiden sisältöihin.

Kumppanuudella kohennat mielikuvaasi ja vahvistat brändiäsi

  • Esittely TIVIAn verkkosivuilla tuo yrityksesi kiinteäksi osaksi TIVIAn digitaalista yhteisöä.
  • Saat yrityksellesi TIVIA-kumppanileiman, jolla osoitat olevasi osa asiantuntevaa TIVIA-yhteisöä. Yrityksesi saa myös käyttää TIVIA-kumppanileimaa omassa viestinnässään.

Kumppanuus antaa eväät henkilöstön kehittämiseen

  • TIVIA-kumppanilla on oikeus ostaa henkilökunnalleen TIVIA-verkostokortteja, jotka avaavat heille TIVIAn ja kaikkien TIVIA-jäsenyhdistysten tapahtuma- ja koulutustarjonnan.
  • Voit nimetä yrityksesi edustajan joko aktoriksi tai mentoriksi TIVIAn mentorointiohjelmaan, jolloin pääset hyödyntämään TIVIA-yhteisön osaamista ja saat valjastettua alan hiljaisen tiedon yrityksesi hyödyksi.

TIVIA Plus -palvelut 25 % alennuksella

  • TIVIA-kumppanina saat tarpeidesi mukaan räätälöidyistä Plus-palveluista 25 % alennuksen.

 

Ryhdy TIVIA-kumppaniksi

Olipa sinulla jo yhteisöjäsenyys TIVIA-jäsenyhdistyksessä tai ei, voit ryhtyä TIVIA-kumppaniksi kätevästi. Lähetä osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi sähköposti, jossa on:

  • Yrityksesi tai yhteisösi nimi
  • Liikevaihto/toimintamenot ja henkilöstön määrä
  • Yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot

Jos haluat kysyä lisää TIVIA-kumppanuudesta, ota yhteyttä TIVIAn jäsenasioihin (jasenasiat(at)tivia.fi, puh. 020 741 9888).

Hinnasto

TIVIA-kumppanuuden hinnoittelu on porrastettu yrityksen tai yhteisön koon mukaan.

Kokoluokka S: Liikevaihto/toimintamenot alle 2 M€ ja alle 25 henkilöä
1 450 €

Kokoluokka M: Liikevaihto/toimintamenot 2–5 M€ tai henkilöstö 25–49 henkilöä
1 950 €

Kokoluokka L: Liikevaihto/toimintamenot 5–50 M€ tai henkilöstö 50–499 henkilöä
2 950 €

Kokoluokka XL: Liikevaihto/toimintamenot yli 50 M€ tai henkilöstö 500 tai yli
4 450 €

TIVIA-kumppanuuteen sisältyy aina mahdollisuus liittyä jäsenyhdistyksen yhteisöjäseneksi. Nykyinen yhteisöjäsen maksaa siis vain hintojen erotuksen liittyessään TIVIA-kumppaniksi.

Verkostokortti

TIVIA-kumppanit voivat ostaa verkostokortteja hintaan 65 € /kpl. (Vähintään 10 kpl osto oikeuttaa 10 % alennukseen, 100 kpl osto oikeuttaa 20 % alennukseen.)

Verkostokortti on henkilökohtainen. TIVIA-kumppaneiden ostamaan verkostokorttiin ei sisälly jäsenyyttä TIVIAn jäsenyhdistyksessä, vaan se suo ainoastaan osallistumismahdollisuuden kaikkiin TIVIA-liittoyhteisön tapahtumiin ja koulutuksiin.