TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: Voiko ketteryyttä skaalata? 24.8.2020
Mitä tarkoittaa ketteryyden skaalaaminen? Mitä on bisnesketteryys? Onko se eri asia kuin yrityksen ketteryys? Kannattaako skaalatun ketteryyden mallia SAFe:a opiskella? Mihin SAFe-malli antaa vastauksen ja mihin ei? Miksi niin moni yritys on kiinnostunut SAFesta tai ottanut sen käyttöön? SAFe Fellow, tietojenkäsittelystä tohtoriksi väitellyt Maarit Laanti kertoo tässä webinaarissa mistä skaalatussa ketteryydessä oikein on kyse. Webinaari on suomenkielinen, maksuton (edellyttää ilmoittautumista) ja kestoltaan noin tunnin pituinen. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Webinaarin asiantuntija

Maarit Laanti

Maarit Laanti PhD, SPCT, SAFe Fellow

Maarit on tehnyt käytännön työtä organisaatioiden ketteröittämiseksi vuodesta 2006 alkaen. Hän on skaalattujen ketterien menetelmien pioneeri, ja tehnyt aiheesta myös väitöskirjansa 2013. Samana vuonna Maarit oli mukana perustamassa Nitor Deltaa, ja toi skaalatun ketteryyden mallin SAFen Pohjoismaihin. Hän on SAFe-mallin kontribuuttori ja SAFe Fellow. Maarit on myös ollut mukana organisoimassa Scan Agilea, ja toiminut program- ja track chairinä useissa tieteellisissä ketterissä konferensseissa. Maarit on myös nimetty niiden 100 naisen joukkoon, jotka ovat eniten edistäneet ketteriä ja lean-malleja maailmassa (LIA100).

Voiko ketteryyttä skaalata? -webinaari

  • Maanantai 24.8.2020
  • Klo 13.00–14.00
  • Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon
  • Ilmoittautuminen on suljettu
Varmista paikkasi myös TIVIA-yhteisön tulevissa tapahtumissa ja liity jäseneksi. Jos aihe kiinnostaa enemmän, niin 14.–17.9.2020  on tulossa Leading SAFe -koulutus, johon TIVIA-yhteisön jäsenevät pääsevät mukaan jäsenhinnalla.   Lisätiedot: ilmoittaudu(at)tivia.fi
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi