Leading SAFe

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 2.–5.11.2020
Järjestäjä: Nitor Delta Oy

Leading SAFe -kurssi on johdolle, arkkitehdeille, systeemisuunnittelijoille, toimintasalkun omistajille, keskijohdolle ja toiminnan kehityksestä vastaaville muutosagenteille suunnattu kurssi, joka käy läpi lean-ajattelun ja SAFe-kehyksen keskeiset periaatteet. SAFe mahdollistaa lean-organisaation toteuttamisen ohjelmisto- ja palvelukehityksessä käytännössä. Kurssilla pohditaan myös, miten johtaminen muuttuu ketterässä organisaatiossa, miten suunnitellaan ketterästi inkrementtejä ja kuinka tuotteen kehitysjono ja portfolionhallinta organisoidaan tehokkaimmin.

Koulutuskieli on suomi.

Kohderyhmä

Leading SAFe -kurssista hyötyvät kaikki, jotka haluavat saada kattavan kokonaiskuvan Scaled Agile Frameworkista. Tyypillisiä osallistujia ovat muun muassa johto, projektipäälliköt, arkkitehdit, IT, portfolion omistajat, muutosagenti sekä PMO. Aiempaa osaamista skaalatusta ketteryydestä ei tarvita.

Ohjelma

Tällä kurssilla saat peruskoulutuksen ketterässä Scaled Agile Framework (SAFe) -organisaatiossa toimimiseen ja ketterän kehitystyön johtamiseen SAFe-viitekehyksen mukaisesti. Kurssilla opit ymmärtämään, miten Lean ja Agile -periaatteita sovelletaan arvon virtauksen kiihdyttämiseksi kehitysorganisaatiossa. Opit SAFe:n termit, käsitteet, roolit, tapahtumat ja artefaktit. Kurssilla pääset myös harjoittelemaan liiketoimintatarpeen määrittelyä, sisällön priorisointia ja ketterää yhteissuunnittelu -tapahtumaa.

Kurssin jälkeen olet saanut rautaisannoksen ymmärrystä Lean-Agile -ajattelutavasta ja siitä, mitä se tarkoittaa johtamisen näkökulmasta. Olet saanut ohjausta ja työkaluja ketterän muutoksen johtamiseen sekä ketterien tiimien ja toimitusjunien rakentamiseen. Lisäksi ymmärrät miten Lean Portfolio toimii ja miksi DevOps ja jatkuva toimitusputki ovat ketterän kehityksen kulmakiviä.

Sisältö:

  • Johdatus SAFe viitekehykseen
  • Lean-Agile mindset ja periaatteet
  • Tiimitason ja tekninen ketteryys
  • PI -yhteissuunnittelun simulointi
  • Jatkuva toimitusputki ja DevOps
  • Laajojen ratkaisujen kehittäminen
  • Lean Portfolion hallinta
  • Muutoksen johtaminen

Koulutus järjestetään etätoteutuksena ja koulutuspäivät kestävät klo 12.00-16.00

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 995  € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 195 € (+ alv 24 %)

Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Agilist -sertifikaatin verkossa testin läpäisseille henkilöille.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu

Nitor