TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: TIVIAn digitoitu arkisto

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan TIVIAn digitoitu arkisto -webinaariin maanantaina 30.1.2023 klo 17.30–19.00.

Webinaarissa TIVIAn 70-vuotishistoriikin kirjoittaja ja kehityspäällikkö Reino Myllymäki kertoo paperimuotoisen arkiston digitoinnista, digitaalisen arkiston sisällöstä ja tietojen käyttämisestä esimerkiksi TIVIAn jäsenyhdistysten historiikkien kirjoittamisessa. Arkisto sisältää aineistoa kaikista jäsenyhdistyksistä, joista etenkin TIVIA Uusimaa, Systeemityöyhdistys Sytyke, Tietoturva ja Suomen Internet-yhdistys ovat arkistossa suhteellisen laajasti edustettuna.

Lue lisää ja ilmoittaudu


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi | #TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi