TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vinkkejä palvelujen hinnoitteluun 27.4.2023

Tässä TIVIA-ajankohtaiswebinaarissa saat tietoa mm. palveluluettelon laadinnasta sekä palvelujen hinnoittelusta kustannusvoittomenetelmällä. Webinaarissa asiantuntijana toimii kehityspäällikkö ja tietokirjailija Reino Myllymäki.

Webinaari järjestetään torstaina 27. huhtikuuta klo 8.05–8.55. Ajankohtaiswebinaari on jäsenille maksuton ja muille osallistumismaksu on 65 euroa.

Palvelujen hinnoittelua tarvitaan, kun palveluyksikkö pyrkii saamaan tarjoamilleen palveluille rahallisen vastikkeen, joka kattaa palvelusta syntyneet kustannukset ja tuottaa palveluyksikön omistajien määrittämän suuruisen voiton.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi