TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Pääset uutiskirjeiden lähettämiseen ja massapostitukseen kohdasta Sähköpostimarkkinointi.

Kohdassa Postitukset voit luoda ja hallinnoida sähköpostikampanjoita - eli uutiskirjeitä ja massaviestejä. Näkymä aukeaa oletuksena Sähköpostimarkkinointiin mennessä. 


Luodaksesi uuden kirjeen, klikkaa nappia Luo.


Kirjoita kenttään "Aihe" sähköpostille otsikko.  

Kentässä "Vastaanottajat" voit valita olemassa olevista postituslistoista sopivan. Järjestelmässä on automaattisesti yhdistyksen yhteystiedoista päivittyvä postituslista "Jäsentiedotteet/[yhdistys_xx]".Listalla ovat mukana yhdistyksen jäsenet jotka ovat antaneet luvan lähettää jäsentiedotteita. Yhdistyskäyttäjille on valittu oletuksena valmiiksi oman yhdistyksen postituslista. 

 Voit myös tallentaa käsin tai ladata järjestelmään omia postituslistoja (ohje täällä). Tällöin postituslistat tulevat näkyviin kohdassa "vastaanottajat".

Valitse sitten sähköpostipohja - pelkkää tekstiä sisältävä "plain text" tai taitetumpi versio.


Muokkaa sähköposti haluamaasi muotoon raahaamalla oikeasta reunasta elementtejä sähköpostipohjaan ja editoimalla tekstiä ja kuvia. Kun kirje on valmis, voit lähettää sen ja seurata postituksen vastaanottoa ja klikkauksia. Tarkemmat ohjeet sähköpostiviestintään löytyvät täältä

Vastaanottaja voi poistua postituslistalta, jonka perusteella hän sai viestin painamalla nappia "Lopeta kanavan tilaus". Huom! Tämä koskee vain valmiita postituslistoja! 

Välilehdellä Asetukset voit muokata lähettäjän osoitetta.


Send from ja Vastausosoite-kenttien arvo tulee oletusarvona oman käyttäjätietosi takaa.

Voit muokata lähettäjänä näkyvää nimeä korvaamalla " "-merkkien sisällä olevan osuuden ja muokata lähettäjänä näkyvää sähköpostia korvaamalla <> -merkkien sisällä olevan osuuden.

Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, voit

  • lähettää viestin ilman aikataulutusta painamalla nappia Lähetä. Järjestelmä lähettää viestin lyhyen rauhoitusajan kuluttua.

  • aikatauluttaa lähetyksen tulevaisuuteen painamalla nappia Aikatauluta

  • lähettää yhteen sähköpostiosoitteeseen testiviestin painamalla nappia Testi


Mallipohjan käyttäminen

Järjestelmässä ei ole varsinaisia mallipohjia, mutta voit luoda kopion aikaisemmasta postituksestasi avaamalla postituksen ja valitsemalla yläreunan hammasrattaasta toiminnon "kopioi". Tällöin järjestelmä luo postituksista kopion, jonka voit muokata sopivaksi ja tallentaa uutena postituksena.


Viestien perillemeno ja reagointi

Postituksen oikeassa yläkulmassa näkyy postituksen status (luonnos, lähetysjonossa, lähetetään, lähetetty).

Sinisessä palkissa oleva linkki "1 emails have been sent" näyttää listan vastaanottajista, joille postitus on lähetetty. Palkin alapuolella olevat kuvakkeet näyttävät, kuinka paljon postiin on reagoitu ja miten.


Katselukerrat
4 Katselukertoja yhteensä
4 Jäsenten katselukerrat
0 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.