TIVIA ry | Finnish Information Processing Association


Pääset jäsenrekisteriin klikkaamalla kuvaketta "Jäsenet".

Avautuvassa ikkunassa näet yhdistyksesi jäsenten yhteystiedot. (Jäsenen kontaktitietoja pääsevät muuttamaan jäsen itse ja Tivian hallinnointikäyttäjät).

Kohdassa Jäsenyysrivit näet kaikki yksittäiset vuosijäsenyydet omina riveinään. 


Kun klikkaat kyseistä vuotta, saat näkyviin jäsenyysrivit.

Voit suodattaa ja ryhmitellä jäsenyysrivejä oikean yläreunan toimintonapeilla Suotimet ja Ryhmittely. Oikean yläkulman suodatinkentässä näkyy, mitkä suodattimet ja ryhmittelyt ovat sillä hetkellä voimassa. Painamalla rastia suodattimen kohdalla (esim. "Voimassa olevat jäsenyydet" ylläolevassa kuvassa) saat kyseisen suodattimen pois ja voit valita omia suodattimia (yleisohjeet suotimien käytöstä löytyvät täältä). Voit tallentaa haluamasi suotimet/ryhmittelyt Suosikeiksi.

Kun alat kirjoittaa hakukenttään tekstiä, järjestelmä ehdottaa kenttiä, joiden perusteella mahdollisesti haluat hakea. Tällaisia pikavalintoia ovat

  • Hae jäsenyys = jäsenyyslaji

  • Hae kumppani =jäsenen nimi

  • Hae jäsennumero

Voit myös valita Suodin > Lisää oma suodin ja valita jonkun muun kentän hakukriteeriksi.

Ryhmittely -toiminnossa useimmin käytetyt ryhmittelyt ovat valikossa ylimmäisinä. "Lisää muokattu ryhmä" antaa listan muista kentistä, joiden mukaan voi ryhmitellä.


Esimerkiksi ryhmittelemällä kentän "jäsenyys" mukaan saat listan eri jäsenyystyypeistä.Jäsenen yhteystiedot

Klikkaamalla jäsenyysriviä saat näkyviin jäsenen kortin.


Kun klikkaat jäsenen nimeä Kumppani-kentässä, saat tarkemmat yhteystiedot.Jäsenlistan vienti exceliin
Valitse ensin rivit, jotka haluat viedä exceliin rastittamalla ne vasemmassa reunassa.


Jos yhdistyksessäsi on yli 80 jäsentä, muista painaa Jäsenyysrivit -tekstin alta -> Select all...


Valitse sitten Toiminto > Vienti. Saat valintaikkunan:
Valitse Pohja "Yhdistyksen jäsenlistaus" (Tähän on valittu kentät, joihin yhdistyskäyttäjillä on oikeus.) Paina nappia Vienti.
Voit myös valita muita kenttiä exceliin ruudun vasemmasta reunasta. Varmista, että Vietävät kentät ei sisällä esimerkiksi laskutustietoja. Sellaisten tietojen vieminen johon sinulla ei ole oikeutta aiheuttaa virheilmoituksen. Vietäviä kenttiä saa poistettua rivin hännillä olevasta roskapöntöstä painamalla. 

Jos haluat listaukseen mukaan myös yhteystiedot, alitse oikean reunan kohdassa "pohja" vientipohja "jäsenyystiedot". Listaukseen tulevat myös yhteystiedot.
  
Raportointi ja yhteenvedot

Ylämenun kohdasta Jäsenyysrivit voit tuottaa myös yhteenvetoja ja raportteja tai pivot-muodossa. Suosikit-valikossa on valmiita raporttisuodattimia. Suodattimet "henkilöjäsenyydet", "yhteisöjäsenyydet", ja "yhteisön yhteyshenkilöt" listaavat vuoden 2022 jäsenyydet aloituspäivän mukaan. (Jatkavat jäsenyydet näkyvät alkaneina 1.1.2022). 

Valitsemalla suodattimen saat kyseiset rivit näkymään ruudulla. 


Voit tarkastella tietoja myös pivot-taulukossa, jossa tietoon pääsee porautumaan. Pivot-näkymän saat oikeasta yläkulmasta Pivot-kuvakkeesta.


Pivot-näkymään voi vaihtaa ja lisätä sarakkeisiin ja riveihin klikkaamalla miinus- ja plusmerkkejä otsikkojen vieressä. Pivot-näkymän tiedot voi ladata Exceliin painamalla vasemassa yläreunassa olevaa "vie exceliin"-nappia.

Yleiset ohjeet raportointiin löytyvät täältä.

Katselukerrat
5 Katselukertoja yhteensä
5 Jäsenten katselukerrat
0 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.