TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Vaikutusvoimaa IT-ammattilaisille

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Tieto- ja viestintäteknologian ammattilaisena menestyksesi kulmakiviin kuuluu luottamuksen rakentaminen moneen erilaiseen sidosryhmään. Sinun pitää osata vuorovaikuttaa liiketoimintojen, tietohallinnan ja yhteistyökumppaneiden välimaastossa. Miten rakennat syvää luottamusta hyvin erilaisiin ihmisiin? Sen perustan opit tällä kurssilla.

Miksi sinun kannattaa kiinnostua vaikutusvoimastasi?

 • Oman vakuuttavuutesi ydin kirkastuu, mikä kasvattaa varmuuttasi ja rauhallisuuttasi

 • Kykenet tuomaan osaamisesi ja ajatuksesi vahvemmin esille ja sinua kuunnellaan

 • Saat muut luottamaan tärkeänä pitämääsi; muut tukevat sinua ja saatte tuloksia aikaan

 • Sinut koetaan läsnäolevana ja aidompana, mikä syventää vuorovaikutustasi ja luottamusta työyhteisössä

 • Kun tiedät, miten voit kehittää vaikutusvoimaasi, voit harjoituttaa itsesi erottuvalle tasolle; tämä hyöty kulkee mukanasi koko loppuelämäsi

Vaikuttamistaidot, karismaksikin kutsuttu, on usein mielletty synnynnäisiksi ominaisuuksiksi. Käsitteeseen karisma on liittynyt ajatus kokonaisuudesta, josta on vaikea saada otetta. Silti ihmisten välinen vuorovaikutus on kilpailukyvyn dynamo. Ajatuksensa, näkökulmansa, suunnitelmansa ja kannustuksensa vakuuttavasti ja innostavasti esiin tuovat henkilöt sekä heidän kykynsä yhteistyöhön ovat kasvun elinehto. Innostavien vakuuttamistaitojen harjoittelun tulisikin olla jo velvollisuus. Vähintäänkin tehtävissä, joissa johtaminen ja vaikuttaminen ovat toimen tarkoitus.
Vaikutusvoiman merkitys kasvaa jatkuvasti työelämässä. Johtajana, esimiehenä, projektiorganisaatiossa, verkostomaisessa toiminnassa tai missä tahansa vuorovaikutustehtävässä tarvitset asiaosaamisesi rinnalle erinomaiset vuorovaikutustaidot. Saat oman osaamisesi näkyviin, muutkin innostumaan ja yhteistyön tuottamaan. Voit saada jo päivässä näkyviä muutoksia aikaan, mutta mestariksi kehityt vuosien mittaan. Systemaattinen vaikutusvoiman kehittäminen on vielä varsin uutta, joten sinun on mahdollista nostaa itsesi erottuvalle tasolle. Mitä aiemmin lähdet matkaan, sitä pikemmin olet perillä. Aloita siis nyt.

Koulutusryhmät pidetään pieninä, jolloin havainnointi ja henkilökohtainen palaute ovat mahdollisia. Vuorovaikutus, keskustelu ja tekeminen ovat tärkeässä roolissa. Positiivinen henki ja kannustus leimaavat työskentelyä. Päivän aikana jokainen koostaa omaa harjoituspäiväkirjaansa, mikä varmistaa sen, että syntyneet oivallukset jäävät elämään.

Asiakkaiden sanomaa

"Loistava ja innostava päivä vaikutusvoiman ytimeen ja sen kasvattamiseen.” - Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files, vuoden nuori johtaja 2016
”Koulutus antoi eväitä johtamiseen, kouluttamiseen ja esiintymiseen. Hyvä sisältö ja lämmin, luottamuksellinen tunnelma kohtasivat tässä koulutuspäivässä.” - Viivi Lehto-Peltomäki, design manager, toimitusjohtaja, Musta Design Oy
”Oman vaikutusvoimani kehittämiseen tutustuminen ja harjoittelu Tonin kanssa ovat parantaneet kykyäni esittää asiani vakuuttavasti sekä auttanut olemaan esimerkillinen johtaja.” - Eversti Petteri Kajanmaa Sotataidon laitoksen johtaja, Maanpuolustuskorkeakoulu


Koulutusmuoto

Verkkokoulutus

Osallistumismaksu

Jäsenhinta: 525 € (+ alv)
Normaalihinta: 680 € (+ alv)

Kesto

Klo 9–16

Kouluttaja

Toni Hinkka on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana.


Kohderyhmä

Erilaiset IT-ammattilaiset mukaan lukien liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa toimivat asiantuntijat, päälliköt ja johtajat.


Koulutuksen sisältö

Vaikutusvoiman selkeä mallinnus ja koulutuksen pedagoginen kokonaisuus lisäävät luottamustasi vakuuttavuuteesi, antavat välittömästi käyttöön otettavia keinoja vaikutusvoimasi lisäämiseen sekä herättävät motivaation taitojesi harjoitteluun. Tiivis päivän mittainen koulutus antaa sinulle:

 • kattavan käsityksen, mitä vaikutusvoima on ja mihin sitä voit käyttää
 • ymmärryksen, miten oma vaikutusvoimasi ilmenee ja miten voit kehittää sitä
 • palautetta, jonka avulla voit saada aikaan välittömiä ja huomattavia vaikutuksia
 • harjoitteita ja motivaatiota vaikutusvoimasi itsenäiseen kehittämiseen

Koulutukseen tuotamme ja avaamme sinulle henkilökohtaisen CxO vaikutusvoima™ -profiilin. Profiili osoittaa vaikutusvoimaasi vahvistavat sekä heikentävät asiat. Nämä peilautuvat itsearvioosi, saamaasi 360-palautteeseen sekä tuhansien profiilien dataan. Vaikutusvoimaprofiilisi avulla hahmotat, mistä kehittymisesi kannattaa aloittaa.

CxO vaikutusvoima™ -peli varmistaa oppimistasi kokemuksellisesti. Pelin avulla jokainen harjaannuttaa havainnointikykyään sekä saa ja antaa palautetta toistensa vakuuttavuudesta. Kouluttajat antavat sinulle perusteltuja havaintoja vaikutusvoimasi ilmenemisestä pitkin päivää.


Kouluttaja

Toni Hinkka on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana.


Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

 • Jäsenhinta: 625 €
 • Normaalihinta: 780 €

Hinta sisältää kahvit, lounaan ja materiaalin. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Kysyttävää koulutuksesta? Lähetä viesti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi
Tutustu myös muihin TIVIAn järjestämiin koulutuksiin.


Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi 

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.

Päivämäärä ja aika
tiistaina
31. lokakuuta 2023
9.00 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA Infuture Oy

jasenasiat@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.