TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Etä- ja hybridikokousfoorumi

Tapahtuma on peruttu

Viimeiset kolme vuotta on tuonut etä- ja hybridikokoukset meidän kaikkien arkeen. Kuten yleensä, on ihmisillä niin kiire työssään, että harvalla on ollut energiaa ottaa kehittyneistä välineistä hyötyjä irti. Siksi valtaosa saa päivittäin kärsiä huonosti johdetuista etäkokouksista, jotka tappavat lopunkin ilon elämästä. Näin ei tarvitsisi olla, vaan etä- ja hybridikokouksista voisi tehdä myös valtavan nautinnollisia ja tehokkaita.
 
Tämä ei koske vain organisaation sisäisiä palavereja. Etä- ja hybridikokoustamisvälineiden hallinnalla voidaan saada merkittävää kilpailuetua myynti- ja asiakastyössä. Kohta koittaa aika, jolloin huono kuva, ääni ja vuorovaikutus saa esittäjänsä näyttämään totaaliselta amatööriltä. Osin se aika on jo koittanut.
 
Harvalla päivittäisessä kokousmaratonissa on aikaa ottaa moderneja välineitä ja parhaita käytäntöjä haltuun. Siksi esimerkiksi tietohallinnon pitää ne tarjota helposti omaksuttavina palveluina.
 
Teknologia ja parhaat käytännöt etä- ja hybridikokoustamisessa kehittyvät valtavaa vauhtia. Viikoittain tulee uusia innovaatioita ja jo käytössämme olevat välineetkin päivittyvät kuukausittain. Teamsikin näyttää tänään erilaiselta kuin kaksi viikkoa sitten. Satuitko huomaamaan?
 
Tämä ei ole missään mielessä pelkkää tekniikkaa, vaan myös johtamis- ja fasilitointitaitoja sekä ihmisten käyttäytymisen ymmärtämistä. Kaikkea tätä sulassa yhteisymmärryksessä.
 
Jotta pysyisimme tässä kehityskurimuksessa mukana, perustamme tämän foorumin.

Sovitaan osallistujien kesken aina puoleksi vuodeksi eteenpäin. Foorumi käynnistyy, kun aloitusporukka on saatu kasaan. Ensimmäinen tapaaminen täysin etänä Teams-alustalla.

Kieli: Suomi/Englanti

Koulutusmuoto

Hybridikokoontuminen osanottajien etä/hybridikokoustiloissa

Osallistumismaksu

Jäsenhinta: 2 230 € (+ alv)
Normaalihinta: 2 790 € (+ alv)

Kesto

Noin 2-3 tuntia 10 kertaa vuodessa

Kouluttaja

Foorumia johtaa ja fasilitoi vaikutusvoimannostaja ja etäkyborgi Toni Hinkka. Hän haluaa olla Suomen paras etä- ja hybridivaikuttaja ja monen mielestä sitä jo onkin.

Kohderyhmä

Tietohallinnon, toimitilahallinnon tai viestinnän kokoustekniikoista vastaaville henkilöille. Järjestelmätoimittajilta, konsulteilta ja palvelutarjoajilta pääsy kielletty. Toki voimme heitä pyytää kertaluontoisesti esittelemään ratkaisuja. Koska käsittelemme foorumissa vahvasti kilpailukykyyn liittyviä asioita, on foorumissa jo mukana olevilla mahdollisuus estää lähimpien suorien kilpailijoiden mukaantulo.


Foorumin tavoite

Tunnistaa, arvioida, testata ja jakaa etä- ja hybridikokoustamisen parhaat palvelut, järjestelmät ja käytännöt.

Kouluttaja

Foorumia johtaa ja fasilitoi vaikutusvoimannostaja ja etäkyborgi Toni Hinkka. Hän haluaa olla Suomen paras etä- ja hybridivaikuttaja ja monen mielestä sitä jo onkin.


Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

  • Jäsenhinta: 2 230 €
  • Normaalihinta: 2 790 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Kysyttävää koulutuksesta? Lähetä viesti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi
Tutustu myös muihin TIVIAn järjestämiin koulutuksiin.


Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi 

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.

Päivämäärä ja aika
torstaina
17. elokuuta 2023
9.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA Infuture Oy

jasenasiat@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.