TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Uhkamallinnus ja riskienhallinta

TIVIA järjesti Uhkamallinnus ja riskienhallinta -webinaarin elokuussa 2021. Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. Webinaarissa asiantuntijana toimii tietoturvayhtiö Leijona Securityn perustaja ja toimitusjohtaja Joonatan Kauppi, jolla on laaja kokemus sekä yritysten että julkishallinnon tietoturvan parantamisesta.

Webinaari sai osallistujilta kiitettävää palautetta ja palautteiden keskiarvoksi muodostui erinomainen 4,5/5. Osallistujien mielestä webinaarin parasta antia olivat mm.:  uuden näkökulman saaminen asiaan vähemmän perehtyneille sekä esimerkkien läpikäynti ja konkretian rakentaminen ympärille.

Tähän webinaariin liittyvä Uhkamallinnus, riskianalyysi ja jatkuvuudenhallinta -koulutus järjestetään seuraavan kerran 11.–12.1.2022. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

Webinaarin sisältö

Kyberturvallisuuden parantaminen ja puolustuksen organisointi saattavat monesti tuntua hankalalta, etenkin kun kyberhyökkäykset ovat yhä runsaslukuisempia ja vakavampia. Miten voidaan tietää mikä organisaatiota uhkaa? Entä miten voidaan priorisoida rajalliset resurssit sinne missä niitä todella tarvitaan?

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne kirjautumalla sisään.

Teaser-video

Katso webinaarin teaser-video alta.

 
 


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi