TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Tietoturvakatsaus 2023 – osa 1

TIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry järjesti 8.3.2023 tietoturvakatsauksen, joka oli jatkoa hyvän vastaanoton saanelle syksyllä pidetylle Tietoturvakatsaus 2022 -seminaarille.

Tietoturvakatsaus-seminaarit koostuvat Suomen eturivin asiantuntijoiden sekä ulkomaisten keynote-esiintyjien nostamista havainnoista ja keskusteluista liittyen toimintaympäristömme nykytilaan ja tulevaisuuteen.

Esiintymässä ovat mm. Jyri-Petteri Aro (Maanpuolustuskorkeakoulu), Christina Forsgård (Netprofile oy) ja Jarno Limnéll (Aalto-yliopisto).

Tapahtuman tallenne on julkisesti katsottavissa Tietoturva ry:n YouTube-kanavalla.

Katso tallenne

Tutustu seminaarin ohjelmaan


Tietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry:n yhteydessä toimii myös tietosuojaverkosto, jossa keskustellaan tietosuojan ajankohtaisista asioista, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä annetaan vertaistukea.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys.

tietoturva.fi


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi