TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Kuinka teet luovuudesta organisaatiosi menestystekijän?

Kuinka teet luovuudesta organisaatiosi menestystekijän? -webinaari järjestettiin 15. maaliskuuta 2023. Webinaarin tallenne on vapaasti katsottavissasi. Webinaari on osa Luova työelämä 2030 -hanketta, jossa myös TIVIA on mukana.

Luova Työelämä 2030 -hanke on vahvistanut sekä suomalaisten organisaatioiden että yksilöiden ymmärrystä luovuudesta, sen monimuotoisuudesta ja mahdollisuuksista. Samalla se on tuottanut tieteeseen pohjautuvan tavan mitata ja kehittää luovaa suorituskykyä.

Hankkeen päätöswebinaarissa perehdymme luovaan organisaatiokulttuuriin ja kuinka voimme sitä kehittämällä lisätä niin yhteisön kuin yksilöiden luovuutta. Esittelemme konkreettisia työkaluja ja toimenpiteitä, joiden avulla luot toimintasuunnitelman oman organisaatiosi luovuusmatkalle. Tutustumme myös uuteen, maksuttomaan palveluun, joilla voit jatkaa luovuuden ja ymmärryksen kasvattamista osana organisaatiosi arkea.

Ota käyttöösi


Asiantuntijat

Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas, Yellow Method

Pauliina ja Susanna ovat luovuuden tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajia. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle.

Katso tallenne

 
 

Luova työelämä 2030 -hanke

Luova työelämä 2030 -hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliitto ry ja se on osa TYÖ2030-ohjelmaa. Kumppaneina hankkeessa ovat Marketing Finland, Teknologiateollisuus, TIVIA, Henry, TEK ja Aalto-yliopisto. Asiantuntijana hankkeessa toimii Yellow Method. Media-, markkinointi- ja sisältökumppaneina toimivat MRKTNG, Grundlage ja WeAreOpen.


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi