TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Luovuuden kehittämisen työkalu nyt maksutta käytössäsi – Arvo 149 €/hlö!

Vahvista luovaa suorituskykyä, lisää innovaatiokyvykkyyttä

Haluamme tarjota sinulle ensimmäisenä ainutlaatuisia työkaluja luovuuden potentiaalin tunnistamiseen ja sen jatkuvaan kehittämiseen arjessa. Pääset mukaan ensimmäisten joukossa, koska TIVIA on ollut mukana kumppanina Luova työelämä 2030 -hankeessa.


Ota luovuuden kehittämisen työkalu käyttöön itsellesi tai yrityksellesi!
Työkalun käyttö on maksutonta 30.6. asti – edun arvo 149 € /henkilö.

Luovan työelämän työkalu perustuu luovaa suorituskykyä ja organisaatiokulttuuria kartoittaviin kyselyihin sekä niiden tuloksiin perustuviin tehtäviin. Voit hyödyntää työkalua oman luovuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen tai ottaa täydet hyödyt irti organisaationa tai tiiminä.

Jos haluat laajemmat hyödyt työkalusta, perusta sinne organisaatiosi ja kutsu mukaan kehittämiseen myös kollegasi. Näin saatte tietoa paitsi työntekijöille heidän luovista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan myös organisaatiolle sen luovasta kulttuurista ja keinoista sen kehittämiseksi.

Työkalun käyttöönottoa tukee Luovan työelämän valmennus, joka avaa luovuuden merkitystä osana yksilöiden ja organisaatioiden menestystä ja auttaa viemään luovuuden kehittämistä organisaatiossa eteenpäin.

Tehdään yhdessä suomalaisesta työelämästä luovempaa!

Luovan työelämän työkalu


Luova työelämä 2030 -hanke

Luova työelämä 2030 -hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliitto ry ja se on osa TYÖ2030-ohjelmaa. Kumppaneina hankkeessa ovat Marketing Finland, Teknologiateollisuus, TIVIA, Henry, TEK ja Aalto-yliopisto. Asiantuntijana hankkeessa toimii Yellow Method. Media-, markkinointi- ja sisältökumppaneina toimivat MRKTNG, Grundlage ja WeAreOpen.

Lue lisää Luova työelämä 2030 -hankkeesta

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi