TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Kehittämisen ihannetila

TIVIA järjesti Kehittämisen ihannetila -webinaarin 24. syyskuuta 2020. Webinaarissa julkistetaan Kehittämisen ihannetilanne -kirja, jonka taustoja ja sisältöä esittelee kirjan kirjoittanut tietokirjailija Reino Myllymäki.

Webinaarin tallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen). Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen liity nyt! Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan TIVIAn kattavista jäseneduista, joihin sisältyvät mm. webinaaritallenteet.

Kehittämisen ihannetilanne -kirja kirjoitettiin COVID-19-pandemian aikana keväällä ja kesällä 2020. Kirjaa varten tehtiin etäkokousvälineellä yli 20 haastattelua, joissa nousi esiin uusia kehittämisen onnistumista parantavia tekijöitä ja näkökulmia. Ilman haastatteluihin osallistuneiden panosta kirja olisi vain kokoelma kirjailijan omia kokemuksia, nyt se on paljon enemmän. Kirja ei ole mikään keittokirjamainen ohje siitä, miten organisaation kehittäminen laitetaan kuntoon, vaan pikemminkin niksipirkka-tyylinen kokoelma huomioon otettavia asioita, joita on pyritty valottamaan monesta näkökulmasta.

Katso tallenne

 
 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi