TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vastaa kyselyyn kestävän ICT:n roolista organisaatiossasi

Vastaa kyselyyn ilmasto- ja ympäristöystävällisistä digipalveluista 29.10.2021 mennessä! Green ICT -hanke kartoittaa kestävän digitalisaation roolia sekä palveluntuottajien että -hankkijoiden näkökulmasta. TIEKEn, LUTin ja TIVIAn Green ICT -hanke tavoittelee kyselyllä laaja-alaista näkemystä siitä, millä lailla ilmasto ja ympäristö huomioidaan tällä hetkellä sekä ICT-palveluita tarjoavissa että niitä säännöllisesti hankkivissa organisaatioissa. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia.

Hanke hyödyntää vastauksia tuottaessaan:

  • myyjän oppaan Green ICT -palveluiden ja -tuotteiden kehitykseen, myyntiin ja markkinointiin
  • ostajan oppaan Green ICT:n mukaisten hankintojen tekemiseen.

Tietoja käytetään myös Green ICT -palvelutuotantoa ja -hankintoja käsittelevien ilmaisten ja avoimien webinaarien suunnitteluun. Webinaarien ilmoittautumistiedot lisätään myöhemmin TIVIAn tapahtumakalenteriin. Vastaamalla kyselyyn varmistat myös sen, että voimme paremmin muotoilla Green ICT -hankkeen tulevat oppaat ja webinaarit organisaationne tarpeisiin. Selvitys on tarkoitettu erityisesti Uudenmaan alueella toimiville organisaatioille, mutta myös muualla Suomessa toimivat organisaatiot ovat tervetulleita vastaamaan. Vastaamalla kyselyyn tuet kasvavan alan kehitystä!  

Vastaa green ict -kyselyyn!  Green ICT -hanke

Logot: Uudenmaan liitto, Euroopan unioni - Euroopan aluekehitysrahasto, Vipuvoimaa EU:lta Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen tietosivu TIEKEn verkkosivuilla
Ilmoita organisaatiosi hankkeeseen

Hankekausi
2021–2023
Hankkeen yhteyshenkilöt

TIEKE: Hanna Niemi-Hugaerts, hanna.niemi-hugaerts[at]tieke.fi
LUT-yliopisto: Jari Porras, jari.porras[at]lut.fi
TIVIA: Janne Mustonen, janne.mustonen[at]tivia.fi
tieke.fi lut.fi tivia.fi

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi