Vuosi käyntiin – ICT, AI & etiikka

Paikka: Bottan Juhlasali, Museokatu 10
Ajankohta: 29.1.2020
Järjestäjä: MiitIT
Maksullisuus: ilmainen

TIVIAn jäsenyhdistykset Sytyke ja MiitIT aloittavat vuoden 2020 keskustelulla tekoälysta ja etiikasta. Luvassa on alustuksia aiheesta, verkostoitumista ja rentoa illanviettoa Bottan juhlasalissa 29.1.2020 klo 16.30 alkaen. Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.

Tilaisuudesta lähetetään lisäksi suora verkkolähetys,

Lue lisää

Puheenjohtajapäivä

Paikka: Pääkaupunkiseutu (tarkentuu lähempänä)
Ajankohta: 7.2.2020
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: ilmainen

Puheenjohtajakokous pidetään 7.2.2020 klo 14.00 – 18.00 (lounas 13.00–14.00) pääkaupunkiseudulla. Kaikilta jäsenyhdistyksiltä pyydetään edustaja (puheenjohtaja tai sijainen) paikalle.

Tilaisuuden tarkoituksena on käydä liittoyhteisön strategiaa ja sen jalkautusta, sekä toiminnan aktivointiin liittyviä asioita yhteisesti lävitse ja näin varmistaa asioiden eteneminen.

Lue lisää

Nice ICT:n yritysvierailu SoulCorelle

Paikka: Jyväskylä
Ajankohta: 19.2.2020
Järjestäjä: KESKI-SUOMEN TKY RY
Maksullisuus: ilmainen

Nice ICT yritysvierailun kohteena on helmikuussa SoulCore Oy. Illan avaa toimitusjohtaja Tiina Vestman yritysesittelyn ja oman uratarinansa muodossa. Pääarkkitehti Jarno Leikas puolestaan esittelee, miten sovellukset valmistuvat mallintamisen ja automaation keinoin moninkertaisella nopeudella verrattuna perinteiseen sovellustuotantoon. Olemme varanneet paljon aikaa myös keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Lue lisää

Vierailu Helsinki Data Centeriin

Paikka: Telia Helsinki Data Center, Valimotie 5, Helsinki
Ajankohta: 26.2.2020
Järjestäjä: MiitIT
Maksullisuus: ilmainen

Tervetuloa tutustumaan Telian palvelinkeskukseen Helsingin Pitäjänmäelle.

Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Datakeskus muodostaa perustan myös tulevaisuuden palveluille, kuten robotiikalle, IoT:lle sekä 5G:lle. 

Tapahtuman tiedot:

Ajankohta:
Keskiviikko 26.2.2020

Kello:
8.45-11.00

Paikka:
Telia Helsinki Data Center,

Lue lisää

Kestävä oppiminen – kokeilu, mun juttu ja ilo

Paikka: Helsinki - Tallinna - Helsinki
Ajankohta: 13.–14.3.2020
Järjestäjä: IT-KOULUTTAJAT RY
Maksullisuus: maksullinen

Kaksipäiväinen seminaarimme pureutuu kestävän oppimisen haasteisiin. Kestävä oppiminen on myös osa YK:n Agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteita. Onko oppiminen kestävää, kun siihen liittyy oppimisen ilo, omistajuus ja yrittäjämäinen asenne?

Tässä IT-kouluttajien seminaarissa saat monta näkökulmaa kestävään oppimiseen ja opettamiseen ja pystyt reflektoimaan oman oppimisympäristösi kykyä

Lue lisää

Huippuseminaari – hyvä, parempi, PROJEKTI

Paikka: Silja Serenade
Ajankohta: 15.–17.4.2020
Järjestäjä: SYSTEEMITYÖYHDISTYS RY
Maksullisuus: maksullinen

Hyvä, parempi, PROJEKTI -seminaarissa opitaan ja verkostoidaan projektityön tekemisen uusien tuulien parissa. Ohjelma koostuu asiantuntijaluennoista sekä mahdollisuudessa verkostoitua ja oppia muilta alan ammattilaisilta.

Miksi? Kuka meistä ei osallistu projektityöhön? Niinpä, varmasti jokainen meistä osallistuu. Mutta mitkä tekijät määrittelevät onnistuneen projektin?

Lue lisää