TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn kevään 2018 mentorointiohjelman haku on auki!

TIVIA tarjoaa yhteistyössä ParaVitan kanssa jäsenilleen laadukkaan ja innostavan mentorointiohjelman, jossa alan kokeneet osaa­jat siirtävät arvokasta tietoaan nuoremmille tulevaisuuden osaajille

TIVIA tarjoaa yhteistyössä ParaVitan kanssa jäsenilleen laadukkaan ja innostavan mentorointiohjelman, jossa alan kokeneet osaa­jat siirtävät arvokasta tietoaan nuoremmille tulevaisuuden osaajille. Mentoroinnilla edistetään it-alan osaamista ja verkostoitumista it-osaajien kesken. Mentori ja aktori asettavat yhdessä tavoitteet ja painopisteet vuoden mittaiselle ohjelmalleen, josta voi hakea apua esimerkiksi kontaktiverkoston kehittämiseen, isojen projektien johtamiseen tai oman osaamisen myymisen kehittämiseen.

Haku päällä, NYT!

Tutustu tarkemmin ohjelmaamme sekä pohdi, voisitko sitoutua vuodeksi ja lähteä mukaan seuraavaan ryhmään, joka aloittaa keväällä. Tutustu TIVIAn mentorointiohjelmaan ja täytä hakemus mentoriksi tai aktoriksi 31.3.2018 mennessä:

www.tivia.fi/mentorointi

www.tivia.fi/hakulomake-mentoreille

www.tivia.fi/hakulomake-aktoreille

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, joudut hieman odottamaan. Käymme hakemukset läpi ja suoritamme ”mätsäyksen”. Tämän jälkeen ilmoitamme sinulle, onko sopivaa paria löytynyt sekä milloin ohjelma alkaa ja ensimmäinen yhteinen tapaaminen järjestetään.

Tervetuloa mukaan!

Ps. jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi tästä: www.tivia.fi/liity

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi