TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn hallitus tutuksi – Satu Koskinen

TIVIA haluaa tehdä myös tänä vuonna hallituksen jäsenet tutummiksi suurelle yleisölle. Esittelemme muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Satu Koskinen, jolla on käynnissä ensimmäinen vuosi TIVIAn hallituksessa. Hallitustyön lisäksi Satu toimii TIVIAn vaikuttamistoimikunnan puheenjohtajana.

Hakuaika TIVIAn hallitukseen alkaa 16.8.2022. Tiedotamme haun alkamisesta erikseen.


Lue miten hyvä hallitus löydetään:
Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?


Nimi

Satu Koskinen

Titteli ja yritys

Tietohallintojohtaja, YTK

Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Hain hallitukseen, sillä työskentely Suomen suurimman ja vaikuttavimman ICT-yhteisön parissa kiinnosti. Halusin omalla panoksellani olla luomassa parempaa IT-elämää, jos näin voi sanoa. IT on hyvin keskeinen ja parhaimmillaan merkittävästi yritystoimintaa kiihdyttävä työkalu, jonka vuoksi osaaminen, kouluttautuminen ja utelias jatkuva oppiminen ja reipas johtaminen, ovat avainasemassa. Siksi TIVIAn hallitustyöskentely on minulle tärkeä juttu.

Mikä on erityiskykysi, jonka tuot hallitustyöskentelyyn?

Minulla on kokemusta hallitustyöskentelystä vaativissa ympäristöissä ja minulla on kyky saada kaaokseen järjestys ja epäselvyyksiin selvyys. TIVIAssa ei kaaosta ollut, mutta toki asioita, joissa olemme selkeästi voineet ottaa napakamman otteen. Hallituksella on myös vastuuta ja sen pitää näkyä työskentelyssä.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Hallitustyöskentely on vastannut odotuksiani. Jatkamme yhä hallitustyöskentelyn kehittämistä.

Terveiset hallitushakua miettiville?

Kannattaa ehdottomasti hakea hallitukseen. Juuri sinä voit tuoda omalla osaamisellasi paljon hyötyä ja innostusta yhteiseen yhteisöömme. Samalla oppii hallitustyöskentelystä, jos se ei ole ennestään tuttua. Kiinnostus myös siitä hallinnollisesta puolestakin on hyvä olla, hallitus on vastuullinen taho, eli perusasiat on hyvä olla hallussa hallitustyöskentelystä ja mehän myös autetaan kaveria!


Lue miten hyvä hallitus löydetään ja mitä kaikkea otetaan huomioon hallituksen kokoonpanoa suunniteltaessa:
Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi