Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                   

Tieto ja teknologia 2021 – haastattelussa Antti Vasara
TIVIAn Tieto ja teknologia 2021 – Toivo -seminaari järjestettiin 4. helmikuuta 2021. Seminaarissa juontaja Ville Mäkipelto haastatteli neljää puhujavierasta aiemmin julkaistujen skenaariovideoiden pohjalta. Teknologian tutkimuskeskus VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara oli seminaarin neljäs ja viimeinen haastateltava. Vasaran haastattelu on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. Haastattelussa tapahtuman toivo-teemaa lähestytään teknologianäkökulmasta. Puhujavieraiden haastattelujen julkaisuaikataulu:
  • 11.2. Antti "Jogi" Poikola, datatalouden asiantuntija, Teknologiateollisuus ry
  • 16.2. Ilona Lundström, osastopäällikkkö, työ- ja elinkeinoministeriö
  • 23.2. Minna Ruckenstein, apulaisprofessori, Helsingin yliopisto
  • 2.3. Antti Vasara, toimitusjohtaja, Teknologian tutkimuskeskus VTT oy
Miten rakennamme tiedon ja teknologian avulla parempaa maailmaa? Tieto ja teknologia 2021 -seminaarissa katsoimme haasteita silmästä silmään, etsimme ratkaisuja ja loimme toivoa paremmista ajoista.

Katso Antti Vasaran haastattelu

Antti Vasaran haastattelu on vain TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Tallenteet-sivulla (vaatii kirjautumisen). Haastattelun alussa näytetään aiheeseen liittyvä skenaariovideo, joka on toteutettu yhteistyössä Ville Mäkipellon, Jussi Nissilän (TIVIAn toimitusjohtaja) ja puhujavieraiden kanssa. Skenaariovideo on katsottavissa myös Youtubessa.

Katso teaser-video haastattelusta

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OA-fRZ1pTwA[/embedyt]

Katso seminaarin avaus

Juontaja Ville Mäkipelto ja TIVIAn liiketoimintajohtaja Tiina Riutta avaavat seminaarin ja johdattavat katsojat tulevaan. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=15p5szutC34[/embedyt]

Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen?

Liity jäseneksi nyt ja pääset nauttimaan mm. Tieto ja teknologia 2021 -seminaarista jälkikäteen! Henkilöjäsenyys 65 € – alennusryhmät alk. 10 € – katso kaikki jäsenmaksut.    
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi