2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                   

Taskmillin koulutukset organisaatioille 15 prosentin alennuksella

TIVIAn yhteisöjäsen Taskmill tarjoaa jäsenetuna koulutukset organisaatioille 15 prosentin alennuksella. Löydät valikoimasta koulutuksia mm. ketteriin menetelmiin (Scrum, SAFe, Kanban), ketterään johtamiseen ja fasilitointiin. Taskmill myös räätälöi koulutuksia organisaatioiden omiin tarpeisiin sopiviksi. Taskmill on muun muassa räätälöinyt Istekille sopivat Product Owner ja Scrum Master -koulutuskokonaisuudet, kouluttanut Tradenomit-yhteisölle ketterän kehittämisen arvoja ja periaatteita sekä organisoinut SSA Digille koulutuspolun Scrum-viitekehyksen käyttöönottoa varten.

Jäsenetu on voimassa toistaiseksi ja se koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä sekä yhteisö- että kumppanijäseniä. Koulutusta tilatessasi kerro TIVIAn jäsenyydestä, niin saat organisaatiokohtaisen koulutuksen hinnasta alennusta 15 prosenttia. Alennus koskee sekä räätälöimättömiä että räätälöityjä koulutuksia. Taskmillin jäsenetu löytyy myös nettisivujemme jäsenedut-osiosta.

Hyödynnä etu

Kevään aikana Taskmill järjestää myös webinaareja ketteristä aiheista. Tule kuulemaan mistä ketteryydessä oikein kyse, miten MVP:tä käytetään väärin tai miten johdetaan ketterää organisaatiota. Kevään lopuksi pääset myös kuulemaan miltä näyttää agile coahien oman yrityksen toiminta.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaareihin:Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi