TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Kolme päivää vaikuttavaa sisältöä TIVIA Stagelta

Tekoäly, vastuullisuus, vihreä ICT ja tiedonhallinta sekä aina ajankohtainen tietoturva olivat Teknologia 23 -tapahtumassa TIVIA Stagelta koetun ohjelman ajankohtaiset teemat.

TIVIA ry yhdessä jäsenyhdistyksiensä DAMA Finland ry:n, TIVIA Uusimaa ry:n, Systeemityöyhdistys ry:n ja Tietoturva ry:n kanssa järjesti kolme päivää ohjelmaa TIVIA Stagelta. Ylpeydellä voi todeta esitysten olleen ammattimaisia, ajankohtaisia ja vaikuttavia. Myös yleisö tuntui olevan samaa mieltä: katsomo oli hyvin miehitetty, usein täynnä ja arvostetuimpien esitysten aikana katsomon ympärillä oli ihmisiä seisomassa 2–3 henkilön vahvuisessa kaaressa. Myös TIVIA Stagen läheisyydessä sijainneella TIVIAn osastolla tapahtui arvokkaita kohtaamisia.

Teknologia 23 -tapahtuma oli järjestyksessään neljäs, jossa TIVIA oli mukana, ja kolmas, jolla TIVIAlla oli oma lava ja ohjelmaa. Tapahtumasta on tullut TIVIAlle päätapahtuma niinä vuosina, kun se on järjestetty. Tänä vuonna erityisesti, sillä 70-vuotiasta TIVIAa juhlistettiin juhlaseminaarin ja cocktailtilaisuuden myötä keskellä Teknologia-tapahtumaa 8.11.2023.

Seuraava Teknologia-tapahtuma järjestetään pikkujouluaikaan 25.–27.11.2025.Teksti: Reino Myllymäki
Kuvat: Olli Teräs


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi