TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Etätyöntekijän tietoturva -webinaarin tallenne on katsottavissa

TIVIA järjesti avoimen ja maksuttoman Etätyöntekijän tietoturva -webinaarin torstaina 16.4.2020. Webinaarin asiantuntijana toimi tietoturvayhtiö Leijona Securityn perustaja Joonatan Kauppi. Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön jäsenten vapaasti katsottavissa Tallenteet-sivulla (vaatii kirjautumisen). Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen liity nyt! Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan TIVIAn kattavista jäseneduista, joihin sisältyvät mm. webinaaritallenteet.

Suomalaiset ovat tänä keväänä siirtyneet ennätysmäärin etätöihin. Monille organisaatioille se on ollut suuri muutos, jonka tietoturvavaikutukset ovat saattaneet jäädä vähemmälle huomiolle. Mitä tietoturvariskejä etätyö tuo tullessaan, ja miten niitä voidaan ehkäistä? Webinaarissa kerrotaan etätyön tuomat vaikutukset tietoturvaan, ja miten etätyö tulee turvata sekä organisaation tasolla että kotikonttorilla.

Katso webinaarin tallenne ja mahdollista turvallinen työskentely myös etänä! Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • kotikonttorin turvallisuustekijät
  • dokumentaation ja kommunikoinnin tärkeys
  • organisaation sallimat ohjelmistot ja laitteet
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi