TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA Teknologia-tapahtumassa

TIVIA osallistuu sisällöntuottajana Suomen Messujen Teknologia-tapahtumaan 7.–9.11.2023 nyt järjestyksessä kolmatta kertaa. Kaikkina kolmena päivänä omalla TIVIA Stagellamme on ohjelmaa DAMA Finland ry:n, TIVIA Uusimaa ry:n, Systeemityöyhdistys ry:n, Tietoturva ry:n ja TIVIA ry:n järjestämänä.

Tiistaiaamupäivän 7.11. ohjelmasta vastaa DAMA Finland. Esitysten aiheet käsittelevät tietojohtamisen eri osa-alueita, kuten data literacyä, valtion yhteentoimivuusalustaa, lainsäädäntöä ja terminologiaa.

Tiistai-iltapäivän ohjelmasta vastaa TIVIA Uusimaa, DAMA Finland ja TIVIA. Koska tiistaipäivä on opiskelijapäivä, tulee tähän osuuteen nimenomaan opiskelijoille suunnattua asiaa – toki muutakin.

Keskiviikon 8.11. aamupäivän ohjelman tuottaa Systeemityöyhdistys SYTYKE. Tällöin lavalla puhutaan systeemityöstä ja vihreästä siirtymästä tekoälyä unohtamatta. Esitykset jatkuvat keskipäivän ylitse klo 14 saakka.

Keskiviikkoiltapäivänä klo 14 TIVIA Stagella käsitellään TIVIAn 70-vuotista taivalta teemalla ICT:llä tulevaisuutta tekemässä. TIVIA 70 -historiikki julkistetaan heti kello 14, mutta sen jälkeen lavalla esitetään tietotekniikan tulevaisuutta luotaava esitys ja paneelikeskustelu. TIVIA 70 -juhla jatkuu kello 17 cocktailtilaisuutena Panorama-ravintolassa.

Torstain 9.11. koko päivän ohjelmasta vastaa Tietoturva ry. TIVIA Stagella tullaan näkemään ja kuulemaan monipuolisia esityksiä monilta tietoturvan osa-alueilta, kuten Vastaamo-casen purkua ja tietoturvan kuumien perunoiden käsittelyä. Aamupäivän ohjelmaan kuuluu myös Vuoden Tietoturvapäällikkö -tunnustuksen jakaminen.

 Tutustu TIVIA Stagen ohjelmaan kokonaisuudessaan

Tervetuloa Teknologia 23 -tapahtumaan!

7.–9.11.2023   |   Messukeskus

Teknologia 23 on muutoksen ytimessä.

Rekisteröitymällä Teknologiaan pääset vierailemaan myös Cyber Security Nordic -näyttelyssä!


Teksti: Reino MyllymäkiTIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi