2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                    te

TIVIA laajentaa mediaan

Aivan alkuun suuret kiitokset toimitusjohtaja Jussi Nissilälle siitä, että saan käyttää tätä arvokasta paikkaa tärkeästä asiasta kirjoittamiseen. Kyseessä on Suomen kokoisessa maassa kohtuullisen harvinainen tapahtuma.

Tietotekniikkaan keskittyvät mediat, kuten Tivi ja Mikrobitti ovat tärkeä osa TIVIAn jäsentarjontaa. Alkuvuoden aikana TIVIA täydentää tätä tarjoamaa lanseeraamalla uuden yhteisömedian, IT Insiderin.

Jäsenkyselyssä nousi esiin merkittävinä asioina muun muassa alan kehitykseen liittyvän uuden tiedon saaminen, mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja verkostoituminen työnantajien, työntekijöiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa. TIVIAn ja jäsenyhdistysten tarjonnassa tärkeäksi koettiin muun muassa alalle merkittävistä asioista viestiminen ja osaamisen kehittäminen.

IT Insider pyrkii vastaamaan omalta osaltaan tiedon ja oppimisen tarpeisiin. Olennainen osa toimintaa on yhteisöllisyys. TIVIA-yhteisön jäsenet eri puolilla yhteiskuntaa saavat uuden kanavan tärkeiden asioiden esiintuomiseen. Digitaalinen IT Insider ei ole korvaamassa nykyistä lehtitarjontaa, vaan se täydentää palveluja omalta osaltaan muun muassa TIVIA-yhteisön asiantuntemuksella ja myös yhteiskunnallisilla näkökulmilla.

Koska IT Insider on yhteisömedia, voit osallistua halutessasi myös sen tekemiseen. Luonnollisesti jäsenten kannattaa lukea sitä, mutta myös kynnys sisällöntuottajaksi on matalalla. Jo kehitysvaiheessa yhteisöllisyys on ollut vahvasti läsnä. Olen mukana kehittämässä IT Insiderin konseptia ja sen sisältöä, mutta en missään tapauksessa yksin. TIVIAn hallitus, toimisto ja viestintätoimikunta ovat antaneet arvokasta apua ja neuvoa koko suunnitteluvaiheen ajan. Ja luonnollisesti tarvitsemme aktiivien apua sisällön tekemisessä. Niin ideoinnissa kuin mahdollisesti myös kirjoittamisessa.

TIVIAlla on myös takavuosilta kokemusta medialiiketoiminnasta. Tietotekniikan liitto oli mukana kustantamassa Tivin edeltäjää Tietoviikkoa 1980-luvun alkupuolella.Mikko Torikka
päätoimittaja, IT Insider
Twitter | LinkedIn

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi