TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Muutoksia TIVIAn viestintätoimikunnassa

TIVIAn viestintätoimikunta vastaa TIVIA Newsin sisällöstä yhdessä päätoimittajan kanssa. Viestintätoimikuntaa vetää aina TIVIAn hallituksen jäsen, ja toimikunnan jäseninä toimivat aktiiviset tivialaiset. Minna Oksasen, joka on vetänyt viimeiset neljä vuotta viestintätoimikuntaa, nelivuotinen hallituskausi päättyi vuodenvaihteeseen, joten myös viestintätoimikunta on tehnyt kapulan vaihdon. Uusi viestintätoimikunnan vetäjä on nyt Joona Haavisto, joka aloitti TIVIAn hallituksessa. Joona on jo aikaisemmin osallistunut viestintätoimikunnan työhön ja kirjoittanut  juttuja lehteen, joten viestintätoimikunta saa osaavan vetäjän.

TIVIA Newsin rooli on kertoa laajemmalle yleisölle TIVIAn toiminnasta, yhteisön tapahtumista ja jäsenistön osaamisesta. Minna kertoo historiasta seuraavaa: “Neljä vuotta sitten aloittaessani viestintätoimikunnassa TIVIA News oli uusi tapa viestiä TIVIAn toiminnasta. Tahtotila oli tehdä siitä kanava, jonka kautta TIVIAn toiminta tulee tutuksi. Kun yhdistykset ovat järjestäneet tapahtumia, niistä on haluttu kertoa jo ennalta, jotta myös muiden kuin jäsenten on mahdollista osallistua toimintaan.”

Tulevaisuudesta Joona Haavisto valottaa seuraavaa: ”TIVIA Newsin rooli tulee pysymään vahvana yhteisön toiminnan kanavana ja tarkoituksena laajentaa sisältöä myös TIVIAn kumppaneiden toimittamiin artikkeleihin.” TIVIAn kumppaneita voivat olla erilaiset tieto- ja viestintätekniikan alalla toimivat yritykset, jotka haluavat organisaatioonsa käyttöön TIVIAn palvelut, erityisesti koulutukset ja tapahtumat. Alkuvuoden lehtiin sisältönä tulee olemaan juttuja mm. kevään seminaareista, TIVIAn kumppaneiden toiminnan esittelyä ja muuta ajankohtaista.

Millaista TIVIA Newsia sinä haluaisit lukea? Lehtijutut eivät synny itsestään, vaan yhteistyössä yhteisön sisällä eri asiantuntijoiden kanssa. Paras tapa vaikuttaa TIVIA Newsin sisältöön on osallistua viestintätoimikuntaan.

Teksti: Minna Oksanen, Joona Haavisto
Kuvat: Minna Oksanen, Mikko Mäntyniemi


TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

kategoriassa TIVIA News
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi