TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tule suomalaisen ICT-toiminnan kehittäjäksi – hae TIVIAn hallitukseen!

TIVIA on kaikkien sen jäsenyhdistysten muodostama yhteisö, jolla edistetään suomalaista ICT-alaa kaikilla sen osa-alueilla. Kun halutaan kehittää osaamista, yhteistyötä, uudistumiskykyä ja verkottumista, se ei synny itsestään. Kokonaisuuden johtaminen tarvitsee erityisesti aktiivisen hallituksen – tiimin, jonka jäsenillä on toisiaan täydentäviä kyvykkyyksiä. Hallituksen jäseniltä edellytetään uudistustahtoa sekä näkemystä suomalaisen tieto- ja viestintätekniikan tarpeista ja mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa sekä aktiivista energiaa kehittämiseen. Oletko sinä sellainen tai tunnetko sellaisen henkilön, jolle voisit tästä vinkata?

Hallituksessa voit vaikuttaa niin TIVIAn toimintaan kuin koko alan kehittymiseen, laittaa itsesi likoon ja hyödyntää omia erityisiä avujasi. Voit laittaa kykysi ja energiasi hyvään käyttöön! Aiempi hallituskokemus ei ole välttämättömyys.

Millaista hallitustyöskentely on?

Hallitus kokoontuu tyypillisesti noin kymmenen kertaa vuodessa. Hallituksen tehtävänä on kehittää TIVIAa ja toimia sen strategian, toimintasuunnitelman ja talousarvion valmistelijana ja tukea yhteisöä niiden toteuttamisessa sekä seurata toteutumista. Hallitukselta odotetaan yhteydenpitoa TIVIAn jäsenyhdistysten ja muiden toimialaan vaikuttavien tahojen kanssa ja siten kehittää koko kotimaista ICT-alaa ja yhteiskuntaa.

TIVIAn hallitus toimii myös TIVIAn omistaman TIVIA Infuture Oy:n ja Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksena.

Lisätietoja hallituksen toiminnasta antavat:

  • TIVIAn hallituksen 2022 puheenjohtaja Juha Lappi, puh. 044 528 0892

  • TIVIAn toimitusjohtaja Janne Mustonen, puh. 045 675 2929.


Hakeudu ehdokkaaksi

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2022 neljää jäsentä kaksivuotiskaudelle 2023–2024 ja puheenjohtajaa yksivuotiselle kaudelle 2023.

Hakeudu ehdokkaaksi lähettämällä hakemuksesi ja CV 18.9.2022 mennessä sähköisen lomakkeen kautta.

Lähetä hakemus

Hakemuksesi hallituksen jäseneksi sisältää mm.:

  • perustelut ehdokkuudellesi

  • tavoitteesi TIVIAn hallituksessa

  • kuvauksen sinusta

  • yhdistystaustasi ja mahdollinen toimintasi TIVIAssa tai sen jäsenyhdistyksessä

  • suostumuksesi toimimaan TIVIA Infuture Oy:n hallituksen ja Tietotekniikan tutkimussäätiö sr:n hallituksen jäsenenä


Tulemme myös lähestymään ehdokkaaksi ilmoittautuneita pyynnöllä vastata pariin kysymykseen lyhyesti videohaastattelupalvelun kautta. Videohaastattelujen tallenteet tulevat ainoastaan TIVIAn vaalivaliokunnan käyttöön, eikä niitä julkaista tai jaeta eteenpäin.

Lopullinen valinta tapahtuu TIVIAn syysliittokokouksessa loka–marraskuussa. Hakemukset ja vaalivaliokunnan ehdotus hallituksen kokoonpanosta lähetetään jäsenyhdistyksille ja liittokokousedustajille syysliittokokouksen materiaalien mukana.

Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja

TIVIAn vaalivaliokunnan puheenjohtaja
Iikka Kupari puh. 040 517 5801, iikka.kupari(at)ulapland.fi

kategoriassa Tiedotteet
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi