TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Janne Mustonen TIVIAn uudeksi toimitusjohtajaksi

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Janne Mustosen.

Janne Mustonen, 50, siirtyy toimitusjohtajaksi Business Oulun palveluksesta. Hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä ICT-toimialan yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä palveluissa yli kymmenen vuotta. Hänen vastuullaan on ollut muun muassa uusien globaalien vientikanavien kehittäminen ja kansainvälisten toimijoiden investointien kerääminen Ouluun. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa projektijohtajana Oulu Innovationissa ICT-klusterien rakentamisessa sekä Oulun kaupungilla kehityspäällikkönä. Mustonen on koulutukseltaan eMBA Aalto-yliopistosta sekä kasvatustieteen maisteri Oulun yliopistosta.

“Toimitusjohtajan valinta ilmentää TIVIAn strategisia tavoitteita kasvuun ja kehittymiseen”, TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi sanoo. “Jannen tausta ja kokemus auttavat hyvin tavoitteiden konkretisoimisessa verkostoja ja yhteistyötä luomalla sekä palvelujen kehittämisellä henkilöjäsenille ja yrityksille digitaalisemman Suomen parhaaksi”, Lappi sanoo.

Uusi toimitusjohtaja aloittaa toimessaan 1.6.2021. Mustonen tulee toimimaan myös TIVIAn omistaman Infuture Oy:n toimitusjohtajana sekä Tietotekniikan tutkimussäätiön asiamiehenä. “Ryhdyn innokkaana rakentamaan tämän vuosikymmenen TIVIAa. Haluamme tuottaa jäsenille merkittävää lisäarvoa ammatilliseen kasvamiseen ja kehittymiseen sekä elämää rikastuttavia etuja henkilökohtaisella puolella”, Mustonen kertoo.

TIVIA on Suomen johtava puolueeton tieto- ja viestintäalan järjestö, joka tarjoaa osaamisverkostoja digitaalisen Suomen parhaaksi. Yhteisö muodostuu noin 30 eri alueellisesta yhdistyksestä, teemayhdistyksestä ja opiskelijayhdistyksestä. TIVIA-liittoyhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana ICT-asioissa. Liiton ja sen jäsenyhdistysten päätoimintamuotoja ovat tapahtuma-, tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoiminta.

Lisätiedot:

TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi, juha.lappi(at)iki.fi, 044 528 0892
1.6.2021 aloittava TIVIAn toimitusjohtaja Janne Mustonen, 045 675 2929

kategoriassa Tiedotteet
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi