TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: Teknologioiden sosiaaliset ja eettiset vaikutukset 28.10.2020
Teknologioiden sosiaaliset ja eettiset vaikutukset -webinaari pidetään keskiviikkona 28. lokakuuta 2020. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja kestoltaan noin tunnin pituinen. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin. Kaikilla teknologisilla tuotteilla, järjestelmillä ja palveluilla on sosiaalisia ja eettisiä vaikutuksia. Niistä käytävä keskustelu käy entistä kuumempana ja valtaa yhtä suurempaa alaa. Kyky lukea ja ymmärtää teknologioiden sosiaalisia ja eettisiä vaikutuksia sekä osallistua niistä käytävään keskusteluun on paitsi tämän päivän kansalaistaito, myös kestävän lisäarvontuotannon keskiössä. Erilaisten sidosryhmien nopeasti muuttuviin odotuksiin vastaaminen strategisesti ja vastuullisesti edellyttää organisaatioilta taitoa käsitellä vaikutuksia ammattimaisesti. Tämä webinaari tarjoaa selkokielisen ja käytännön esimerkkeihin nojaavan katsauksen siihen, kuinka sosiaalisia ja eettisiä vaikutuksia voi systemaattisesti hahmottaa ja lähestyä.

Webinaarin asiantuntija

Joonas Lindeman

Joonas Lindeman M. Sc., Head of Research, Socio-technica Oy

Joonas on valmistunut kansainvälisestikin ainutlaatuisesta, teknologiaetiikkaan keskittyvästä Philosophy of Science, Technology and Society -maisteriohjelmasta alankomaalaisesta Twenten yliopistosta vuonna 2018. Työskenneltyään tulevaisuudentutkimuksen parissa Saksassa hän perusti teknologioiden sosiaalisia vaikutuksia ennakoivan, analysoivan ja kehittävän tutkimus- ja konsulttiyritys Socio-technican. Socio-technican kautta hän tuo maailmanluokan tutkijoilta omaksumaansa teknologiaetiikan metodiosaamista erityisesti teknologiayritysten ja julkisten organisaatioiden käyttöön.

Teknologioiden sosiaaliset ja eettiset vaikutukset -webinaari

  • Keskiviikko 28.10.2020
  • Klo 9.00–10.00
  • Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon
  • Ilmoittautuminen on suljettu
Varmista paikkasi myös TIVIA-yhteisön tulevissa tapahtumissa ja liity jäseneksi. Jos webinaarin aihe kiinnostaa enemmän, niin TIVIA järjestää 26.1.–2.2.2021 Teknologioiden eettiset ja sosiaaliset vaikutukset -koulutuksen, johon TIVIA-yhteisön jäsenille on tarjolla edullinen jäsenhinta.
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi