TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: Miten johdan etäkokousta osallistavasti, tehokkaasti ja nautinnollisesti 27.1.

TIVIAn vuoden toisessa kaikille avoimessa webinaarissa keskitytään etäkokousten parempaan johtamiseen. Webinaarissa ei pelkästään kerrota, miten etäkokouksista tehdään parempia, vaan se myös näytetään samalla kaikille osallistujille. Webinaarissa osallistujat pääsevät kokemaan poikkeuksillista vuorovaikutteisuutta.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan, miten voit tehdä etä- ja hybridikokouksista nautinnollisia ja tehokkaita. Webinaari toteutetaan Teamsilla, mutta opit toimivat kaikissa muissakin webinaarijärjestelmissä. Käytännön neuvoja ilmaisbudjetilla toimivista muutaman satasen panostajiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu


Webinaari liittyy myöhemmin keväällä toteutettavaan Tehokkaat ja nautinnolliset etäkokoukset -koulutukseen.


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi | #TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi